Icon Lazer ve Baby Face Beauty Leke Tedavisi İle Cildinizdeki Tüm Lekelerden Kurtulmak Mümkün

TAKİP ET

Akne ile ilişkili hiperpigmentasyon, sivilce lekeleri, güneş lekeleri hiperpigmentasyona bağlı ortaya çıkabilir. Hiperpigmentasyon, zararsız olsa da başa çıkmak sinir bozucu olabilir. Akne veya güneş ile ilgili hiperpigmentasyon sorunu yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz. Reçetesiz ve profesyonel tedavi seçenekleriniz hakkında dermatoloğunuzla konuşmanız gerekir.

Seçeceğiniz tam tedavi, durumunuzun ciddiyetinin yanı sıra cilt tipinize ve tonunuza bağlı olacaktır. Dermatoloğunuz cildiniz için en iyi seçeneği bulmanıza yardımcı olabilir. Bu sebeple bu metinde sizin için akne ve güneş lekelerinden kurtulmanızı sağlayan Icon Lazer ve Baby Face Beauty teknolojilerinden bahsettik.

Icon Lazer ile leke tedavisi

Icon Lazer, kolajen üretimini uyararak, yaşlanma belirtilerini hafifletir ve cildin esnekliğini ve elastikiyetini geri kazandırır. Icon lazer kullanılarak yapılan tedaviler cildin rengi, dokusu ve cilt gerginliği üzerinde önemli sonuçlar elde eder.

Icon lazer tedavisi etkili bir şekilde pigment lekelerini giderir, akne izlerini siler, yüzdeki kırışıklıkları ve ince çizgileri önemli ölçüde azaltır ve mide, kalça ve uyluktaki çatlakları azaltır. Aynı zamanda vasküler kutanöz lezyonların tedavisine de yardımcı olur.

Icon Lazer tedavisi ne işe yarar?

Icon lazer tedavisi, cildinin rengini ve dokusunu iyileştirmek isteyen hastalar için uygundur. Yüzün cildinin parlaklığını, elastikiyetini ve yumuşaklığını yeniden kazanmasını sağlar. Cilt daha pürüzsüz ve homojen hale gelir.

Icon lazer, cilt pigmentlerini derinlemesine hedefleyen ve yakındaki dokuyu sıkılaştırmak için kolajen üretimini uyaran enerji atımları sağlar. İlk seanstan sonra cildin cilt ve dokusu iyileşir.

Kaç Icon Lazer seansına ihtiyaç vardır ve tedavi nasıl yapılır?

Yüz derisinin düzelmesine yönelik önemli sonuçlar elde etmek için genellikle 15 ila 30 dakika süren tek bir seans gereklidir. Cerrahın ameliyatında Icon lazer seansı gerçekleşir ve ortalama 30 dakika sürer (tedavi edilen bölgenin önemine göre süre değişir).

İşlem çok ağrılı değildir ve bu nedenle genellikle anestezi olmadan yapılır. Seans sırasında, lazerin atışlarına karıncalanma ve bir ısı hissi eşlik eder. Sonraki günlerde de uygulanmaya devam edecek yatıştırıcı, nemlendirici ve onarıcı krem ​​uygulaması ile seans sona erer.

Baby Face Beauty ile leke tedavisi

Baby Face Beauty, her hastanın ihtiyaçlarına ve endişelerine göre özelleştirilmiş, çoğu minimum iyileşme süresi gerektiren birçok yaşlanma biçimini ele almak için çok çeşitli tedavi seçenekleri sunan bir lazer terapisidir. Cildinin daha genç görünmesini isteyen, ancak plastik veya sahte görünmek istemeyen ve işinden veya sosyal hayatından çok fazla zaman ayıramayan insanlar için mükemmel bir çözümdür.

Sorunlarınız kanser öncesi bölgeler, güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri, pürüzlü cilt, kırışıklıklar, akne izleri veya cerrahi izler olsun Baby Face Beauty lazer tedavisi, daha önce yalnızca daha invaziv lazer prosedürleri yoluyla elde edilebilen ve genellikle kapsamlı iyileşme ve rahatsızlık gerektiren iyileştirmeler sunar.

Tedavi nasıl yapılır?

Baby Face Beauty yüz, boyun, dekolte, kollar ve bacakları etkili bir şekilde tedavi eder. Tedavi hızlı ve rahattır. Hastalar işlemden bir saat önce uyuşturucu krem sürerler. Doktor ayrıca tedaviye başlamadan önce daha hassas alanları da kapatır. Çoğu insan bu önlemlerin kendilerini rahat ettirdiğini bildirir. Tedavinin lekeler üzerindeki etkisi 3 veya 4 gün içerisinde ortaya çıkmaya başlar.

Leke tedavisi Mersin’de yaptırmak isteyenler, kozmetik konusunda yıllardır hizmet vermekte olan Dr. Karakucak Estetik’e başvurabilirler. Dr. Karakucak Estetik’te çalışan deneyimli ve uzman kadro sayesinde lekelerinizden güvenle kurtulmanız mümkündür.