Hisar'dan harika Kahvaltılıklar!

TAKİP ET

Hisar'la kahvaltılarınız şimdi çok daha güzel! Çeyiz hazırlığında olanlar ya da Sabah kahvaltılarına yepyeni bir ışıltı katmak isteyenler Hisar'ı tercih ediyor.

Şimdi Hisar’da %50’ye varan indirim fırsatı sizi bekliyor. Siz de indirim avantajını kaçırmayın ve en eğlenceli kahvaltı sofralarına imzanızı atın. Sağlıklı üretim teknikleri ile ve çevre dostu olmasıyla her eve konuk olan Hisar takımları şimdi sizler için https://www.hisar.com.tr'da. Model mi renkli tasarımlarıyla tanınan marka, her zaman kullanıcısını düşünüyor. Yaz aylarının yaklaştığı bugünlerde siz de masanıza şıklığı taşıyın. Neşeli kahvaltılara yakışan kalabalık sofraları sade ve şık setlerle süsleyin. Hisar kahvaltılıklar ile modern bir görünüme kavuşturacağınız sofralarınız uzun sohbetlere dönüşecek.

Cezve

Kahvaltının en büyük eşlikçisi çay sevgisinin yanında kahve kültürümüzü de unutmamak lazım. Çay sevgisinin yanında Türk kahvesi kültürünü de unutmamak lazım. Kahve için de en büyük yardımcımız yine Hisar cezve takımları. Cezve ile birçok ihtiyacımızı görebilirsiniz. Hem Türk kahvesi kaynatıp hem de sos pişirebilirsiniz.

Hisar yer kaplamayan cezve setleriyle hem kolay bir kullanım sunmuyor hem de saklama konusunda size pratiklik kazandırıyor. Ayrıca yeni evlenecek çiftler için harika bir ev hediyesi de olarak tercih edebilirsiniz. Kahvaltıdan sonra içeceğiniz en lezzetli kahveler şimdi Hisar cezveleriyle pişiyor. Üstelik ayın fırsatları kampanyasından yararlanıp paslanmaz çelik cezvelere çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bu cezveler hem çok zarif hem de çok şık.

Öğütücüler

Şık bir sofra detaylarla taçlandırılmalıdır. Şimdi Hisar öğütücü modelleri şık tasarımlarıyla masalarınıza zarafet taşıyor.

Hisar hem pişirme hem de sunumlarda mutfaklarınıza eşlik ediyor. Mutfak gereçlerinden sofra şıklığına kadar birçok üründe kampanyalı fiyatlar sizleri bekliyor.

Çelik Sahan

Tencerelerden, çatal kaşık setlerine, tavalardan tepsilere kadar birbirinden kaliteli ve dayanıklı üründe ilk tercih her zaman Hisar.

Şimdi bunlardan en çok kullanılanı çelik sahanlar da görülmemiş fiyatlarıyla online mağazamızda. Sahan hem sos hazırlamak için hem de yemekleri sofraya koymak üzere ısıtmak için en çok kullanılan eşyalardandır. Bir mutfak için her boy sahan mutlaka gereklidir.