Fokus Ultrason ile Ameliyatsız Yüz Germe

TAKİP ET

Fokus ultrason yöntemi ile tek seansta ameliyatsız yüz germe işlemi yaptırarak daha gergin ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz. Peki nedir bu fokus ultrason?

Fokus Ultrason Nedir?

Fokus ultrason ile ameliyatsız cilt gerginleştirme, yüz ve gıdı germe işlemleri yapılmaktadır. Fokus Ultrason yeni bir teknik olup aşağıdaki alanlarda kullanılmaktadır:

Kaş kaldırma işlemi

Gıdı bölgesindeki sarkıkları giderme işlemi

Ameliyatsız yüz germe işlemi

Ağız çevresindeki kenarlıkların düşüklüğünün giderilmesi

Yüz veya vücuttaki sarkmaların giderilmesi 

Çene kenarını toparlama işlemi

Yanaklardaki sarkma sorununun giderilmesi 

Çizgi kayıplarının giderilmesi 

Çene kısmındaki gevşekliğin giderilmesi

Fokus ultrason yönteminin kullanıldığı alanlarda gerçekleştirdiği çözümler sayesinde yorgun, yaşınızdan daha çökkün veya sıkı olmayan bir yüz görünümünden kurtulmanız son derece mümkündür. 

Fokus Ultrason yönteminde özel ses dalgaları ciltteki belirli bölgelere uygulanmaktadır. İşlem toplamda 30 dakika ila 45 dakika arası bir zaman almaktadır. Sürekliliği ise ortalama 2 yıl kadardır. Bu süreden sonra genellikle etkisini yitirmektedir. Bu yöntem temelde bir tür yüz ve cilt gençleştirme uygulamasıdır. Fokus ultrason tedavisi 65 ° C ve 70 ° C derecelere sahip ısılarla gerçekleştirilmektedir. 

FU yönteminde uygulanan gıdı toparlama oldukça etkili olmaktadır. Bu uygulamayı tercih eden kişilerde genellikle olumlu geri dönüşler bildirilmektedir. 

Fokus ultrason yöntemini destekleyici ve tamamlayıcı tedavilere başvurmak da, şartlar elverişli olduğu müddetçe uygun ve değerlendirilmesi gereken bir seçenektir. Fokus ultrason yönteminin yanında PRP, mikro iğneleme yöntemi, çeşitli dolgular, botoks ve mezoterapi uygulamalarından yararlanmak mümkündür. Bu yöntemlerden disiplinler arası biçimde yararlanmak uygulamanın gidişatını ve sonuçlarını önemli ölçüde iyileştirebilmekte, bu sayede daha garanti bir işlem gerçekleştirilmiş olunmaktadır. 

Fokus Ultrason ile Ameliyatsız Yüz Gerdirme Yaptıranlar

İnternette araştırma yaptığınızda bu uygulamayı yaptıran ve sonuçlarını paylaşan inşalar var. Bu sonuçları kendiniz ile karşılaştırarak alacağınız ortalama sonucu tahmin edebilirsiniz. 

Çünkü sonuçları çok çok başarılı. Örnek öncesi sonrası için tıklayın.

HIFU nedir?

HIFU yönteminde yoğunlaştırılmış özel ses dalgaları, cildin alt ve gözle görülmeyen katmanlarına ulaşarak işleyen ve derinin üst katmanlarında bulunan kolajen salınımının aktivitesini arttırarak tamamlanan bir tür cilt germe ve cilt derisi toparlama uygulamasıdır. Bu teknoloji genellikle fokus ultrason ve türevi tedavilerde kullanılmaktadır. 

Fokus ultrason ile zayıflama

Fokus Ultrason tekniğinin getirdiği zayıflama tamamen bölgesel zayıflama, yani vücudun belirli bir yerindeki yağ oranının azalmasının bir sonucu olarak incelmenin görülmesidir. Cerrahi olmayan zayıflama veya incelme işlemlerinin başında gelir. Ayrıca lazer lipoliz veya liposuction gibi yöntemler de tercih edilebilir. Fokus ultrason ya da herhangi bir cerrahi olmayan zayıflama uygulaması tek başına işlevsel değildir. Diyet programı ve egzersiz hareketlerini içeren sporlarla desteklenmelidir. Bu bağlamda radyofrekans ya da yağ alma teknikleri tamamen destekleyici veya tamamlayıcı diyebileceğimiz ikinci dereceden uygulamalardır. 

Fokus ultrasonun zararları 

Fokus ultrason yönteminin zararlı olup olmadığına dair bireylerin zihninde soru işaretleri oluşabilir. Aslına bakacak olursak fokus ultrason yöntemi, vücutta herhangi bir yeri kesmeden, kısa sürede ve ses dalgalarıyla gerçekleştirildiği için ciddi zararlara yol açmaz. İşlem sonrasında hafif derecede kızarıklıklarla karşılaşılması beklenen bir durumdur ve son derece doğaldır. Fokus ultrasonun belirgin bir zararı mevcut değildir. 

Fokus ultrason kimlere yapılmaz? 

Yüz, bacak, alt karın kısmı ve kollarda çeşitli türden sarkıklık veya cilt gevşekliği tecrübe eden bireylere yapılabilir. Olması gereken yaşlar 30 ile 70 arasındadır. Çok genç veya çok yaşlı bireylere fokus ultrason yapılmamaktadır. 

Aynı zamanda deri enfeksiyonu yaşayan, kan pıhtılaşmasıyla ilgili anemi hastalığı yaşayan, bağışıklık sistemi hastalığı olan, epilepsi, sara veya tip 1 diyabet ve tip 2 diyabetten muzdarip olan kişilere fokus ultrason yöntemi tavsiye edilmemektedir. Ayrıca gebe bireyler ve yaşı küçük bireyler için de fokus ultrason uygun bir tedavi seçeneği değildir. Son olarak kalp pili takılmış olan veya kemiklerinde ya da vücudunun herhangi bir bölgesinde stent olan kimselere de fokus ultrason önerilmemektedir. 

Fokus ultrasonun avantajları

Fokus ultrason yani daha bilinen tabirle ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamasının avantajları birden fazladır.

FDA onaylı bir uygulamadır ve deneylere tabii tutulmuştur

Garantisi yüksek ve güvenilirliği olan bir işlemdir 

Uygulama genelde tek seansta başarıya ulaşır 

Uygulamanın sonuçlarının dayanıklılığı 2 yılı bulabilir. Bu bakımdan bakacak olursak uzun ömürlü bir işlemdir diyebiliriz. 

Uygulamadan kısa bir süre sonra gündelik hayata dönüş yapmak mümkündür 

Lokal veya genel anesteziye ihtiyaç duyulmaz. Buna rağmen işlem esnasında herhangi bir ağrı duyulmaz. Son derece acısız ve sorunsuz geçen bir uygulamadır. Ayrıca ciltte ve deride herhangi bir lekelenme veya zarara yol açmadan gerçekleştirilebilen bir uygulamadır. Bütün bu avantajlar fokus ultrason tedavisini cazip kılmaktadır.