Erkek Lazer Epilasyon Sonuçlarında Başarı Giderek Artıyor

TAKİP ET

 Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de istenmeyen tüyler estetik açıdan problem yaratmaktadır. Biz de gelişen teknoloji ile birlikte üretilen ve etkisi ile çok tercih edilen lazer epilasyon uygulamasını araştırdık. Erkek lazer epilasyon  uygulayıcısı olan Buz Lazer İzmir ile iletişime geçtik ve uygulama ile ilgili onlara sorular sorduk. Lazer epilasyon nedir, nasıl yapılır, süreç, öncesi ve sonrası nasıldır gibi bütün sorulara yanıt alarak derledik. İşte tüm detaylar…

Cilt bakımı denildiğinde erkeklerin genellikle akıllarına istenmeyen tüyler gelmektedir. Genetik yapı, çevresel faktörler, kullanılan ilaçlar vs. gibi birçok farklı etken sebebiyle de erkeklerin vücudu kıllı olmaktadır. Vücudun tüm bölgelerinde kıl olsa da bazı bölgelerdeki tüyler rahatsızlık vericidir ve erkekler de bu görüntüden kurtulabilmek için birçok yöntem ararlar. Tabi ki istenmeyen kıllar bölgesel olarak her erkekte farklılık gösterebilmektedir. 

    Erkek lazer epilasyon İzmir sınırlarında en az estetik kadar önem kazanmış ve kadınlar ile erkekler hemen hemen aynı oranlarda epilasyona başvurmaktadır. Ancak erkekler kadınlar gibi tamamen pürüzsüz bir ciltten ziyade daha az kıllı bir vücut isteyebilmektedir. Genel olarak erkekler elmacık kemiği bölgesine, bacaklara, sırt ve göğüse, koltuk altı ve omuz gibi bölgeler için lazer epilasyon uygulamasına başvurmaktadır. Başlarda ne kadar çekinerek yaklaşıyor olsalar da ilk seans sonrasında gönül rahatlığıyla devam edebilmektedirler. Ayrıca utandıkları için onlara mahremiyet konusunda da söz verilerek biraz da olsa rahatlamaları sağlanmaktadır. 

Erkek Lazer Epilasyon Öncesi

   Lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan erkekler ilk defa uygulamaya geldiklerinde onlara gerekli olan bütün bilgilendirmeleri yaptıklarını söylemektedir. İşlemler hakkında, uygulama sırasında ne hissedecekler, uygulama sonrasında nelere dikkat etmeliler gibi bütün bilgilendirmeleri sağlamaktadırlar. Böylece hem uygulamaya dair bilgili oluyor hem de uygulamada beklemedikleri şeyler yaşamıyorlar. Tecrübeli doktorlar yardımıyla ve gözetimi altında yapılan erkek lazer epilasyon uygulaması, düzgün yerlerde ve kişilerle yapılmadığında para ve zaman kaybı dışında bir şey olmamaktadır. 

    Öncelikle uygulamadan önce kişiye ilaç verilecekse, kişinin tıbbi geçmişi hakkında detaylı bilgiler elde ediliyor ki problem yaşanmasın. Ayrıca kimi ciltler lazere karşı hassas olur ve cilt zarar görebileceğinden gerekli olan bütün tetkikler de yapılarak işleme adım atılıyor. Aşamalar anlatıldıktan ve gerekli olan bütün bilgiler verildikten sonra fiyatlar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor ki bu da önemli bir konudur. Çünkü uygulama sonrasında beklenmedik fiyatlarla karşılaşarak sorun yaratılabilir. 

Lazer Epilasyon Fiyatları

    Erkek lazer epilasyon İzmir temsilcisi olan Buz Lazer İzmir ile fiyatlar hakkında da konuştuk ancak net bir fiyat bildirmediler. Bunun sebebi de fiyatların kişiden kişiye değişiklik göstermesi olduğunu ilettiler. Her insanın vücut ve kıl yapısı farklı olduğundan uygulanacak seans sayısı da değişeceğinden, kıl kökü analizi sonrasında fiyatları bildirmeyi tercih ediyorlar. Kıl köklerinin çok sayıda olması sebebiyle kişiye 2 seans yetebiliyor ama kiminde kıl kökü az olduğundan 10 seansa kadar uzayabiliyor. Erkek lazer epilasyon İzmir ilinde uygulama yapacak olan yere göre bile değişiklik gösteriyor. Hastaneden doktora, ortamdan konuma, kişinin genetik yapısından kıl kökü yoğunluğuna kadar çok sayıda faktör ile fiyat değişikliği yaşanmaktadır. 

     Vücudunuzda istemediğiniz tüyler var ve bunlardan en acısız ve en izsiz şekilde kurtulmak istiyorsanız eğer lazer epilasyon uygulamasına başvurmalısınız. Erkek lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan Buz Lazer İzmir ile iletişime geçerek daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca www.buzlazerizmir.com web sitesini de ziyaret ederek bütün işlemler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve kafanızdaki sorulara yanıt bularak isterseniz iletişim kısmından da randevu alabilirsiniz.