En iyi plastik cerrahi kalite ödülü alan Operatör Doktor Ali Nevai kimdir

TAKİP ET

Operatör Doktor Ali Nevai, 3 ve 4'üncü altın kalite ödül töreninde yılın en iyi plastik cerrahi unvanını aldı. En iyi doktor unvanına kavuşan ve ödüller üzerine ödül alan Op.  Dr. Ali Nevai kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?


Ali Nevai Yılın en iyi plastik cerrahı 
Klasik piyanist, besteci olan profesyonel düzeyde müzik çalışmalarını sürdüren Ali Nevai, 2012 yılından beri Boğaziçi Tıp Merkezi'nde hizmet veriyor. Operatör Doktor Nevai, yaptığı çalışmalarla düzenlenen 3 ve 4’üncü altın kalite ödül töreninde yılın en iyi plastik cerrahı seçildi.
Nevai, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmasının ardından Doktor olarak hayatını sürdürdü. Saç ekimi alanında sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde de adından söz ettirdi. Müzik çalışmalarını klasik piyanist ve besteci olarak profesyonel düzeyde devam ettiren Dr. Ali Nevai, sadece tıp alanın da değil müzik alanında başarılara imza attı. Nevai, Crazy Production'un düzenlediği 3’üncü ve 4’üncü altın kalite ödül töreninde de yılın en iyi plastik cerrahı seçildi.


Op. Dr. Amirali Nevai Kimdir?
Operatör Doktor Ali Nevai, 1974 yılında İRAN'ın Tahran şehrinde doğdu. Amir Ali Nevai, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl TUS sınavını kazanarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim dalında uzmanlık eğitimine başlayarak 2008 yılında uzmanlık çalışmalarını tamamladı. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olan Nevai, 2008-2010 yılları arasında Ankara Sunrise Estetik, Güzellik ve Lazer Merkezi’nde, 2010-2012 yılları arasında Sivas Numune Hastanesi'nde yöneticilik ve Plastik Cerrah olarak görevler aldı.
Nevai’nin saç ekimi konusunda Türkiye’den ve Dünyanın birçok yerinden hastaları bulunuyor. Ünlü Cerrah Nevai, 2012 yılından beri Boğaziçi Tıp Merkezi'nde çalışmaktadır. Op.Dr. Amirali Nevai, küçüklüğünden beri sürdürdüğü müzik çalışmalarını klasik piyanist ve besteci olarak profesyonel düzeyde devam ettirmektedir.