DKY İnşaat'ın Kartal Konut Projeleri

TAKİP ET

İnşaat sektörünün ve günümüzün dinamik, yüksek kaliteli ve yenilikçi markası DKY İnşaat, ofis, konut ve bussines projelerine devam ediyor. İstanbul'da gerek Avrupa gerekse Anadolu yakasında birçok konut yapıp sahiplerine teslim eden DKY İnşaat şimdiye kadar 17 binden fazla konut teslimini gerçekleştirirken, 2 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etme hedefine de adım adım ilerlemektedir.

Son derece hareketli olan gayrimenkul sektörü içinde lider olan, temel değerler çerçevesinde dinamik yapılanması ile sadece inşaat teknolojisindeki hızlı değişimlere, sektörel hareketliliğe ve mevzuat değişikliklerine hızla uyum sağlamakla kalmıyor, dinamizmini ürettiği projelerine de yansıtan DKY İnşaat ve projeleri, bugün hem mimari özellikleri hem de estetiğiyle dinamik projeler anlayışının İstanbul’daki en önemli simgelerinden biri haline geliyor.

DKY İnşaat'ın bütün projeleri içinde yaşadığımız çağın gerekliliklerini harcında barındırırken, modern kent yaşamıyla beraber insanların önceliklerine de yanıt veriyor. İnsanlar, artık yaşadıkları evlerin kendi yaşamlarına değer katan öncelikli unsur olduğunu biliyor, DKY İnşaat da bu bilinçten yola çıkarak, kaliteyi, hem inşaat kalitesi hem de insanların yaşamını güzelleştiren bir katma değer olarak görüyor.

Barınmanın bir temel ihtiyaç olmasının yanı sıra en çok zaman geçirilen çevresiyle anlam kazanan, sosyal hayatın temellerinin atıldığı bir olgu olduğu bilincindeki DKY İnşaat, her projesindeki kalite anlayışıyla, insanı ve doğayı merkez alan mimari kimliğiyle, DKY İnşaat 55 yıllık deneyimiyle kentin yaşam kalitesini projelerine aktarıyor.

Her zaman çağın ötesinde olmayı hedeflemiş ve yenilikçi bir yaklaşımı benimseyen DKY İnşaat, her projesini yenilikçilik kavramı üzerine inşa ediyor. DKY İnşaat Maltepe, Tuzla, Sultanbeyli, Sultangazi, Kağıthane ve Kartal gibi İstanbul'un kentsel dönüşüm ile özdeşleşen birçok noktasına değer katarken, İstanbul'un gerek nüfus gerekse ticaret noktasında gelişen ve değişen ilçesi Kartal'da da birbirinden kaliteli projeleri hayata geçiriyor.

DKY İnşaat Kartal Konut Projeleri içinde DKY Kartal, DKY Sahil ve DKY Business yer alıyor. DKY Business Kartal, 470 kişilik yemek salonu, 272 metrekarelik ve 58 kişi kapasiteli restoranı, 110 metrekarelik manzaralı ve kapalı kafe alanı, bir iş merkezinden beklediğiniz her şeyin çok daha fazlasını sunuyor. Sosyal donatılarıyla da beğeni toplayan projede içinde bilardodan langırta birçok aktiviteyi barındıran 240 metrekarelik dev bir lounge, 350 metrekarelik tam donanımlı bir fitness merkezi rezidans konforunu ofisinize getiriyor. DKY Kartal Business'da aynı zamanda bir revir, bay ve bayan mescitler ve blok personeli için giyinme ve duş alanları bulunuyor.

DKY İnşaat projesi olan diğer bir Kartal konut projesi DKY Kartal, 21 bin 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 344 adet daireden oluşuyor. 4 blok halinde yükselen projede 2+1,5 daireler 98 ila 123 metrekare, 3+1,5 daireler 113 ila 185 metrekare, 4+1,5 daireler 119 ila 175 metrekare, 5+1,5 daireler 151 ila 180 metrekare, 6+1,5 daireler ise 217 metrekare büyüklüğe sahip. 7 bin metrekarelik dev yaşam parkı bulunan projenin inşaat alanı 136 bin metrekare, satılabilir alanı ise 75 bin metrekare olarak belirlendi.