Destekevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir

TAKİP ET

Esnek ödemeli kampanyaları ile kredisiz ev alma ve araba sahibi olmayı sağlayan Destekevim hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı oluyor.

Esnek ödemeli kampanyaları ile kredisiz ev alma ve araba sahibi olmayı sağlayan Destekevim hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı oluyor. Taksit olması için iyi sağlayan sistem emlak piyasasının canlanmasına katkı sunuyor. Bütçesine göre kira öder gibi ev sahibi olan vatandaşlar hayallerini gerçekleştiriyor. Türkiye'nin her yerinde yeni bina ya da ikinci el konut satışının mümkün olduğu sistemli onlarca farklı seçenek yer alıyor.

Destekevim’den 3 Farklı Çözüm

Esnek ödeme kampanyası ve kefilsiz ev alma yöntemi ile dikkat çeken kuruluş sıra tespiti ödeme sistemi ile beklemeden insanların evlerine kavuşmasına olarak sunuyor. Özellikle dar ve orta gelirli ailelerin tercihi olan sistem içerisinde yer alabilmek için internet adresi üzerindeki formu doldurmak yeterlidir. İnsanlara 3 farklı çözüm üreten Destekevim;

Çekilişli yöntem

Sabit planlı yöntem

Konut değer artışı yöntem gibi seçenekler sunuyor.

Vatandaşlar İçin Güven Unsuru

Çekilişli yöntemi tercih eden vatandaşlar faizsiz ev alma yöntemi ile aldıkları eve ne kadar taksit ödeyeceğini kendisi belirliyor. Tasarruf programlarından herhangi birine katılan üyeler noter huzurunda çekilecek kura ile evi hangi tarihte teslim alacağını öğreniyor. Sistem içerisinde ödeme planı ve hesaplamalar tercih edilen modele göre değişiklik gösteriyor. Firmanın anonim yapısı, sermayesi bir katılım ortakları sisteme katılmak isteyen vatandaşlar için güven unsuru olarak öne çıkıyor.

Geniş Şube Ağı

Ev sahiplerine teslim edilecek konutlara ipotek yapılması üçüncü şahısların üzerine geçirilmesine riskini ortadan kaldırır. Bu sayede sisteme olan güven bir kat daha ağırdır. Taksitle ev alma seçeneklerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar sistem sayesinde kiracı olmaktan kurtulur. Türkiye’nin her yerinde geniş şube ağı imkanı ile ev sahibi olmak Destekevim ile çok kolay ve çok hızlı şekilde gerçekleşmektedir.