Buz Lazer Epilasyon Konforu Diyarbakır'da

TAKİP ET

Günümüzde lazer epilasyon amacıyla birçok yöntem kullanılmaktadır. Lazer epilasyonda kullanılan geleneksel yöntemler oldukça ağrılıdır. Bu yöntemler koyu tenli ve bronz kişiler için de uygun değildir.

İstenmeyen tüylerle mücadele için en sağlıklı ve etkili yöntem lazer epilasyondur. Lazer Epilasyon Diyarbakır halkı tarafından da oldukça ilgi gören bir uygulamadır.

Lazer epilasyonunun bu dezavantajlarını gidermek için uzun yıllar süren araştırmalar sonucu Buz Lazer geliştirilmiştir. Ağrısız olması ve tüm cilt tiplerinde güvenli olması ile Buz Lazer tüm dünyada tercih edilmektedir. Farklı yöntemlerle uygulama yapılan Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri arasında da Buz Lazer öne çıkmaktadır. 

Ağrısız ve Güvenli Lazer Epilasyon

Buz Lazer yeni nesil bir lazer epilasyon yöntemidir. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylanmıştır ve kanıtlanmış güvenlik kaydına sahiptir. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen Buz Lazer 80’den fazla ülkede kullanılmaktadır. Ülkemizde de en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi Buz Lazer’dir. Ütüleme epilasyonun yaratıcısı firma tarafından geliştirilen Buz Lazer neredeyse tamamen ağrısızdır. Tedavi başlığı cilt üzerinde ütü yapar gibi sürekli hareket ettirilerek uygulanıyor. Ve dolayısıyla uygulama esnasında masaj benzeri bir his veriyor. 

Buz Lazer, kılları kademeli olarak ısıtabilmesini sağlayan patentli teknolojiler kullanıyor. Bu sayede cilt yüzeyi korunuyor, ciltte yanık ve leke oluşma riski ortadan kalkıyor. Kıl köküne yeteri düzeyde lazer enerjisi iletilirken cilt de korunmuş oluyor. 

Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bir diğer önemli etken ise ICE Teknolojisi. Gelişmiş bir soğutma sistemi olan bu teknoloji cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tedavi başlığının buz gibi soğuk ucu cildi sürekli serin tutuyor, ferahlatıyor. Cildin yüzeyindeki hafif ısınmayı hissetmek bile uzun zaman alıyor. Çoğu kişi hiçbir ağrı, acı hissetmediğini söylüyor. Patentli uygulama tekniği ve yine patentli gelişmiş soğutma sistemi bir arada lazer epilasyonun son derece konforlu olmasını sağlıyor. 

Tüm Cilt ve Kıl Tipleri için Buz Lazer

Geleneksel lazer epilasyon yöntemleri ile açık tenli kişilerde uygulama yapılabilirken koyu tenli ve bronz kişilerde uygulama yapmak güvenli değildir. Birçok yöntemde bu nedenle minimum 1 ay cilt renginin açılmasını beklemek gerekir. Bu durum lazer epilasyon açısından oldukça zorlayıcıdır. Diyarbakır yaz aylarının çok güneşli geçtiği bir şehirdir. Yüz, ense, kol gibi güneşe maruz kalan bölgelere yılın büyük bölümü lazer epilasyon yapılamaması önemli bir sorundur. Yaz aylarında lazer epilasyona ara vermemek önemlidir. Çünkü lazer epilasyona ara vermek, kılların yeniden güçlenmesine ve seans sayısının artmasına neden olabilir.

Buz Lazer ise bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabilen bir yöntemdir. Cilt renginin açılmasını beklemeye gerek yoktur. Ciltte yanık ve leke riski olmadan her mevsimde Buz Lazer epilasyon yapılabilmektedir. Koyu ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli ve ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili olan Buz Lazer, bu yönüyle de oldukça avantajlıdır. İnce kıllarda da etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Yüz bölgesindeki ayva tüylerinde aktivasyon yapmaz. 

Erkekler için Buz Lazer

Buz Lazer, sunduğu avantajlar ile erkek lazer epilasyonu için ideal bir çözümdür. Erkek lazer epilasyonu kadınlara kıyasla daha ağrılıdır. Bunun nedeni hem kılların daha yoğun olması hem de kılların daha derin yerleşimli olmasıdır. Özellikle sırt, omuz, göğüs bölgelerinde lazer epilasyon ağrısı birçok erkek için dayanılmazdır. Buz Lazer ağrısız, acısız olması nedeniyle erkeklerin en çok tercih ettiği lazer epilasyon yöntemidir. Kulak içi ve burun içi gibi zor ulaşılan alanların epilasyonu da Buz Lazer sisteminde unutulmamış. Bu alanlar için tedavi başlığına takılan özel bir uç mevcut ve bu uç yardımıyla bu alanlarda pratik bir şekilde uygulama yapılabiliyor.Yukarıda kısaca özetlediğimiz avantajları ile Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri arasında Buz Lazer öne çıkıyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.