Bornova Diş Kliniği

TAKİP ET

İzmir ağız ve diş sağlığı kliniğinin verdiği hizmetler, kalıcı ve başarılı çözümleri beraberinde getirmektedir. Bu kapsamda Bornova diş kliniği başta implant tedavisi olmak üzere Zirkonyum diş uygulaması, Ortodonti, diş beyazlatma, estetik diş hekimliği, kanal tedavisi ve diş eti hastalıkları konusunda uzman diş hekimleriyle çalışmalarına devam ediyor.

Uzman kadroyla beraber her zaman güncel bilgilerden yararlanarak ve müşteri memnuniyetini sağlayarak diş hekimliği konusunda talep ettiğiniz tüm tedavi seçeneklerini sunuyor. Aynı zamanda Dentomega, ileri teknolojiyi kullandığı için tüm branşlarda hizmet sunmayı sürdürüyor. Daima en iyi hizmeti sunmak için çalışan Bornova diş kliniği aynı zamanda gülüşleriniz için fark yaratan seçeneklerle sevgi ve güven aşılamaktadır. 

Hastaların randevu alma aşamasında herhangi bir sorun yaşamadan web sitesi üzerinden anlık bilgi sahibi olmasını sağlarken, birçok branştaki başarılı çalışmaları da paylaşmaya devam ediyor. Protetik diş tedavisi, kanal tedavisi, Restoratif diş tedavisi, çocuk diş hekimliği ve tüm diş eti hastalıkları için kliniğimizi ziyaret etmeniz yeterlidir. 

Web Sitemize Ulaşmak İçin: https://www.dentomega.com/bornova-dis-klinigi/

Bornova İmplant 

İzmir ağız ve diş sağlığı kliniği, implant tedavisinde de her zaman kalıcı sonuçlar sunmaktadır. İmplant, eksik dişlerin tedavi sürecinde kullanılan ve çene kemiğine yerleştirilen vidalardır. Söz konusu vidalar üzerinde yerleştirilen diş protezleriyle beraber tedavi süreci başlatılır. Bu tedavinin birçok avantajı bulunmaktadır. Sunduğu en önemli avantaj ise diğer dişlere zarar vermemesidir. 

Bornova implant tedavisi sadece 18 yaş ve üzerinde olan ve yüz – çene gelişimini tamamlamış olan kişilere uygulanmaktadır. Tedaviden önce çene yapısı, klinikteki uzman diş hekimlerince incelenir. Yine bu süreçte röntgen çekimleri tamamlanır. 

İmpant tedavisi hastalara sedasyon verilerek yapılmaktadır. Kullanılan dişlerin ve çene kemiklerinin ölçüsü alındıktan sonra implantların yerleştirilmesi sürecine geçilir. Tek ve iki aşamalı olarak uygulanan bu işlemde implantların takılmasından sonra diş eti ile kapatılan dişler, iyileşmeye bırakılmaktadır. Protez başlıklar ise sonraki süreçte takılacaktır. 

İmplant tedavisinden sonraki iyileşme süreci oldukça kısadır. Üst çene için 6 ay, alt çene için 3 aylık bir süreç bulunmaktadır. Günümüzde yeni kuşak implant kullanmak isteyen hastalara ise Zirkonyum implantlar takılır. Titanyumdan yapılan bu implantlarda direnç gücü oldukça yüksektir. Bornova implant, hastaların taleplerine göre işlemler gerçekleştiriliyor ve kalıcılık esasına göre çalışmalarını sürdürüyor 

Hangi Durumlarda İmplant Yapılmalıdır? 

Bireylerdeki diş eksikliği, estetik ve fonksiyonel açıdan pek çok sorunu beraberinde getirir. Çene ekleminde birtakım sorunlara sebep olan diş eksikliği ayrıca etkin bir çiğnemenin yapılmamasına neden olmaktadır. Haliyle konuşma bozukluğu ve estetik problemler de bu aşamada karşılaşılacak sorunlar arasındadır. Tüm bu süreçleri ortadan kaldırmak isteyen ve daha estetik bir diş yapısına sahip olmak isteyen hastalar daha fazla vakit kaybetmeden İzmir ağız ve diş sağlığı kliniği’ne başvurarak gerekli tedavi sürecine dahil olabilir.