Birevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

TAKİP ET

Türkiye şartlarında ev sahibi olmak isteyen bir kişi, yüksek faizli kredilerle uğraşmak zorunda olduklarını bilmektir. Çünkü ev sahibi olmak isteyen bir kişi için ilk seçenek bir bankadan kredi almaktır. Çoğu insan bir evin faizli kredi taksidini karşılayamaz. Böyle bir durumda, krediyi nasıl çekeceğini bilmeyen ancak bu yüksek krediyi nasıl ödeyeceğini de bilmeyen kişi, evsiz kalmak zorunda kalmaktadır.

Kira için ödenen paranın kişiye bir avantajı yoktur. Üstelik kira fiyatları oldukça yüksek olduğu için insanlar kendilerini ekonomik bir sıkıntı içinde bulacaklardır. Ekonomik sıkıntılar aile içinde farklı sorunları gündeme getirecek ve bu durum halkın huzurunu bozacaktır. Böyle bir durumda Birevim size avantajlı seçenekler sunuyor. Bu avantajlı seçenekler ile kolayca ev sahibi olursunuz ve ev sahibi olurken fazladan bir yükünüz olmaz. Son dönemde ev sahibi olmak isteyen birçok kişi Birevim'in avantajlarından yararlanmak istemektedir. Bu yüzden faizsiz konutlar için Birevim tercih ediliyor. Peki,

Birevim'in avantajlı seçenekleri nelerdir?

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumsal bir firma olan Birevim, size daha avantajlı seçenekler sunuyor. Birevim'in sunduğu birçok ödeme yöntemi bulunur.

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi

Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi V2

Serbest Planlı Yöntem

Konut Değer Endeksli Tasarruf Yöntemi

Bu tasarruf yöntemleri ile faizsiz bir eve sahip olma fırsatı yakalayabilirsiniz. Belirlediğiniz ev için tasarruf planı oluşturabilir hem peşinat ödüyormuş gibi hem de faiz ödemeden ev sahibi olmak. Aylık taksit tutarınızı belirlediğiniz plana göre oluşturursunuz ve ev alırken herhangi bir ekonomik sıkıntınız olmaz. Bu nedenle faizsiz ve taksitli ev sahibi olmak isteyenlerin talep ettiği Birevim, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sizlere yardımcı olmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak istemiyor ama ekonomik sıkıntı yaşıyorsanız Birevim’i tercih edebilirsiniz. Zaten son zamanlarda faizsiz konut sahibi olmak için Birevim tercih ediliyor.

Birevim özellikle 2021 yılına girerken birçok kampanya düzenlemeye başladı. Ekstra kampanya avantajları için Birevim sitesini ziyaret edin. Dilerseniz telefon ile de irtibat kurabilirsiniz.