Bayan Gömlek Modelleri

TAKİP ET

Etek ve pantolon ile kombin yapmak için gömlek iyi bir seçenektir. Kadınlar için binlerce çeşit gömlek vardır. Pudra pembesi omuzları açık bir gömleği, kot pantolon ile kombin yapabileceğiniz gibi, aynı gömleği beyaz çan etek ile de kombinleyebilirsiniz.

Gömlek için bu kadar seçenek varken, kadınlar tarafından çokça tercih edilmesi de gayet normaldir. Özellikle üzerinde nakış işlemesi bulunduranları kadınların son zamanlarda en sık tercih ettiğidir. Sade düz bir gömleği uzun ve hoş bir kolye ile canlandırabilirsiniz.

Etek ve Gömlek Kombinleri

Bayan gömlek etekler için kolay bir kombin seçeneğidir. Etek giymeyi seven bayanlar, giydikleri etek ile genellikle gömlek kombini yaparlar. Her renkte ve modelde çeşitli kumaşlardan üretilir. Kot etek ile nakış işlemeli kolsuz gömlek harika olacaktır. Daha spor giyinmeyi sevenler ise siyah renkteki kot ile buz mavisi gömlek kombini yapabilirler. 

En trend bayan gömlek çeşitleri için https://shop.ltbjeans.com/tr/kadin-bluz-gomlek-modelleri sitesine bakabilirsiniz ve dilediğinizi bu siteden sipariş verebilirsiniz. Her renk ve modelde gömlek bulabilirsiniz.