Bar Token Nedir, Yorum ve Fiyat Analizleri

TAKİP ET

Yaşadığı artış ile yatırımcılar tarafından merak konusu olan Bar token İspanyol futbol kulübü Barcelona ve Chiliz ortaklığı sonucunda ortaya çıkan kripto para türüdür. 2020 yılının Haziran ayında piyasaya çıkan coin 2 euro arz fiyatına sahiptir. Resmi taraftar tokenı olarak da bilinen kripto para erc-20 tabanlıdır.

Yapısı itibariyle kullanıcılara spor kulübü ile iletişim kurabilme imkanı veren Bar token bu yönüyle diğer taraftar tokenları ile benzerlik gösterir. İletişimin yanı sıra taraftarlara kulübün VIP ayrıcalıklarından yararlanma ve kulüp kararlarında söz hakkı elde etme gibi imkanlar sunar. Genellikle kripto para denildiğinde insanların aklına ilk olarak madencilik gelse de Bar token için madencilik yapılması söz konusu değildir. Kripto para ile işlem yapabilmek için güvenilir bir kripto para borsası tercih etmeniz gerekecektir.

Bar Token Özellikleri Nelerdir?

Dijital para birimi olarak hizmet veren Bar token yeni bir token kategorisi olma özelliğine sahiptir. Taraftarların işlem yapabilmek için kripto para birimi değişimi yolu ile chiliz satın almaları gerekir. Bu dijital varlıklar, üye hakları sahiplerine erişim sağlayan ve şifreli bir oylama defteri bulunan bir yapıya sahiptir.

Piyasaya çıktığı ilk gün itibariyle kısa süre içerisinde yatırımcılar ve taraftarlar tarafından 1.3 milyon dolarlık coin alınmıştır. İki saat içerisinde gerçekleşen bu durum yapılan etkinliklerle kripto para değerinin hızlı bir şekilde yükseliş göstermesine de neden olmuştur. Analiz sonuçlarına baktığınızda coin yükselişinin devam edeceği yönünde olumlu görüşler vardır.

Bar Token Fiyat Analizleri

Son dönemlerde taraftar tokenlar büyük ilgi görmekte ve özellikle Türk vatandaşlar Bar tokena fazlasıyla ilgi göstermektedir. Bar token kripto parasının CEO’su tarafından yapılan açıklamalara göre 106 tane ülkeden 4000’den fazla katılımcı olmuş ve bunların büyük bir bölümünü Türkler oluşturmuştur. Türkiye haricinde ise Polonya ve Japonya tarafından da ilgi fazladır. Bu tür gelişmeleri ve haberleri yakından takip edebilmek için Paranfil haber, fiyat analiz ve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Talepte yaşanan yoğun artış nedeniyle fiyatlarda da yukarı yönlü hareketlilik meydana gelmekte, coin fiyatları yükseliş trendine girmektedir.