Alışverişin Yeni Hali

TAKİP ET

Market alışverişleri eğlenceli gibi görünse de insanların zamanlarından büyük oranda vakit çalan işlemlerden birisidir. Özellikle süpermarketlerden alışveriş yapan kişiler bir saatini sepet oldurmada harcarken bir saatini de kasa sırasında ödeme yapmak için harcamakta.

İşten çıkıp markete gelen bir kişi için 2 saatlik bir zamanı boşa harcamak gerçekten üzücü bir durumdur. İnsanlar artık aileleri ve sevdikleri ile beraber geçireceği mutlu zamanları market alışverişine harcamak istemiyor. Son zamanlarda sayıları giderek artan sanal market uygulamaları alışverişleri daha kolay ve eğlenceli hale getirmişlerdir. Zaten son 10 yıldır hayatımız içerisinde yer alan internet alışverişleri artık mutfaklarımız içerisinde de yer almaya başlayacaklar.

Sanal Marketler Ne İşe Yarar?

Online Market uygulamaları üzerinden tüm mutfak alışverişlerinizi satın alabilirsiniz. Sebze ve meyve başta olmak üzere mutfağınız için gerekli olan tüm ihtiyaçlarınızı bu uygulamalar üzerinden alabilirsiniz. Bu uygulamaların tek bir özelliği vardır; Soğuk olarak taşınması gereken ürünlerin satışını gerçekleştirmezler. Et ve et ürünleri almak istediğinizde maalesef kasap veya marketlere yine gitmek zorundaydınız. Türkiye’nin ilk online kasap uygulamasının yayımlanması ile beraber artık bu sorun da tarihe karışır. Sanal Kasap uygulaması üzerinden istediğiniz et ve et ürünlerini satın alabilirsiniz. Mangallık, kavurmalık, fırınlık, haşlamalık, ızgara ve sotelik, sakatat gibi kategorilere ayrılmış et reyonlarından en taze ve en lezzetli ürünleri adresinize kadar getirilmesini sağlayabilirsiniz. Bu uygulamanın adını merak ediyor musunuz?

Sanal market hizmetleri hakkında oldukça detaylı bilgiler verdiğimizi düşünüyoruz. Peki; hangi market üzerinden hizmet alacağınıza hala karar vermediniz mi? O halde sizleri Güleç Kapında uygulamasına davet ediyoruz. Standart market ürünlerinin yanı sıra müşterilerine online olarak kasap hizmeti de veren şirket bu alanda bir ilke imza atmıştır. Dijital mağazasını açması ile beraber Türkiye’nin ilk online kasabı olan Güleç, kırmızı ve beyaz etin her halini, istenilen her türünü müşterilerine online olarak sunuyor. Güleç markası üzerinden maalesef her isteyen sipariş veremiyor. Alışveriş yapmak için, https://www.guleckapinda.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sadece İzmir’e, İzmir’in ise 5 bölgesine hizmet veren şirket yakında tüm İzmir halkının yanında yer alacak.