Ağrısız Acısız Lazer Epilasyon İzmir'de Yives Clinic

TAKİP ET

Çocukluğun son zamanlarında çıkmaya başlayan, ergenlik döneminde hayatı kâbusa çeviren ve sonraki senelerde de devamlılığını gösteren istenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, son yıllarda sıklıkla tercih edilen bir yöntem olmuştur. Özellikle de yüzün bazı bölümleri, bacak ve koltuk altı gibi bölgelerde çıkan kıllar herkesin ortak sorunudur. Bu tüylerden kurtulmak isteyen kişilerin tercih ettikleri yöntem lazer epilasyondur.

İstenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmak için kullanılan lazer epilasyon süreci, kişinin kıl yapısına göre değişebildiği gibi kullanılan yönteme göre de değişebilmektedir. Pek çok kişi tüy ve kıllarından kurtulmak için ağda, cımbız, jilet gibi yöntemler tercih etmektedir. Ancak teknolojinin gelişmesi ile 6 ay gibi kısa bir sürede istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulabilmek mümkündür. Sizlere lazer epilasyonda kullanılan cihazları anlatmadan önce, lazer epilasyon işleminin ne olduğunu anlatmak isteriz. 

Lazer epilasyonu nedir?

Epilasyon yöntemi sayesinde insan tarihi kadar eski olan'' istenmeyen kıl ve tüyler'' sorunundan acısız, etkili ve kısa süre içinde kurtulmak mümkündür. Epilasyon, istenmeyen kıl ve tüylerin belirli bölgelerdeki kök hücrelerine dalga boylarında ışın yollanmasıyla verilen hasardır. Kıllar, köklerinden besin aldıkları için kök hücresi kurutulur ve tekrar kıl çıkması engellenir. Neredeyse yaşam boyu uğraşılması gereken istenmeyen tüy ve kıllardan lazer epilasyonu yöntemiyle, 5 veya 8 seans ile kurtulabilmek mümkündür.

Lazer ışını gönderen cihazlar ile yapılan lazer epilasyonu yöntemi, uzman kişiler kontrolünde yapılması gereken bir işlemdir. Çünkü işlem sırasında belirlenen bir bölge vardır ve her atımın o bölgede bulunan kök hücrelerine yapılması gerekir. Lazer ışınları cildin üzerinden atılarak kıl köklerinde bulunan foliküle ulaşır ve daha sonra ısıya dönüşerek hücreleri tahrip eder. Bu kapsamda kıl ve tüyler sonraki seans gününe kadar daha cansız çıkması sağlanır. İşlem sonraki seans gününde de tekrarlanır ve seanslar tamamlandıktan sonra kıllar bir daha çıkmaz.

Epilasyon hangi bölgelere uygulanabilir?

Lazer epilasyonu yöntemi aslında vücutta istenmeyen kılların bulunduğu her bölgeye uygulanabilmektedir. Ancak işlemin yapılmasına engel olabilecek bir sorununuz varsa, uzman doktorunuza danışmanız gerekir. Daha da önemlisi epilasyona başlamadan önce bu sorunun tedavi ettirilmesi gerekir. Sonrasında ise lazer epilasyonu yöntemine geçilebilir.  Bu bağlamda tedavinin uygulanabileceği bölgeler;  gövde, göbek, bel bölgesi, göğüs üstü, bikini çizgisi, yüz, ense, boyun, kulaklar, koltukaltı, sırt, kalça, bacak, omuz gibi alanlara uygulanabilmektedir.

Lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız www.yivesclinic.com üzerinden Yives Clinic ile iletişime geçerek aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Siteyi ziyaret ederek hem lazer epilasyonu hem de diğer uygulamalar hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Oldukça etkili bir yöntem olan lazer epilasyon İzmir ilinde çok tercih edilen bir yöntemdir.