%50 İndirime Ek Sepette %10 İndirimli Pırlanta Kolyeler!

TAKİP ET

Hayatınızın her anında asaleti elden bırakmadan şık ve zarif bir kadın olmayı seviyorsanız takı koleksiyonunuza mutlaka bir pırlanta kolye eklemelisiniz.

Hayatınızın her anında asaleti elden bırakmadan şık ve zarif bir kadın olmayı seviyorsanız takı koleksiyonunuza mutlaka bir pırlanta kolye eklemelisiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan pırlanta kolye modelleri arasından günlük hayatınıza, iş hayatınıza ya da özel gecelerinize en uygun modelleri zevkiniz ve tarzınız doğrultusunda bulabilirsiniz. Tüm pırlanta kolye modelleri modern tasarım çizgileri ile özel olarak üretilmiş ve el emeği ile ustaların elinden özenle çıkmış değerli modellerdir.

Şık olmanın yanında kendinizi daha asil ve daha değerli hissetmek istiyorsanız pırlanta kolye modelleri ile her yerde tüm dikkatleri anında üzerinize çekebilirsiniz. Dikkatleri toplayacağınız ve şıklığın sınırlarını zorlayacağınız modelleri %50 indirimli fiyatların yanı sıra sepette ek %10 indirim fırsatı ile her bütçeye uygun şekilde alabilirsiniz.

Fiyatlar Dipte, Asalet Zirvede!

Takı ve aksesuarlar arasında mücevherler en değerli takıların başında gelir. Değerli taşlara sahip olması ve özel tasarlanarak el emeği üretilmesi değerini ikiye katlar niteliktedir. Siz de en uygun fiyatlarda en değerli kolyelerin sahibi olmak istiyorsanız tektaş kolye başta olmak üzere birçok model arasından seçiminizi yaparak asaletinizi zirveye taşıyabilirsiniz.

Pırlanta denildiğinde akla gelen tek adres olan Lal Pırlanta, sizlere sunduğu indirim fırsatları ile fiyatları dibe çekerken, özel tasarım kolye modelleri ile asaletinizi de zirveye taşımaya söz veriyor. Enince ayrıntısına kadar özel tasarlanan ve değerli pırlanta taşlar ile süslenen bu modellere şimdi siz de hemen bütçenizi zorlamayacak fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Bütçenizi Zorlamadan Şıklığınızı İkiye Katlamanın Yolu Burada!

Pırlanta ya da mücevher denildiğinde akla uçuk fiyatlar ve yüksek bütçeler gelse de indirimli fiyatlar ile bütçenizi zorlamadan şıklığınızı ikiye katlamanın yolunu bulabilirsiniz. Özel gün ve gecelerinizde abiyelerinizin üzerine ışıltı katmak ve şıklığınızı ikiye katlamak için zümrüt kolye modelleri gibi firmanın gösterişli ve asil kolye modellerine göz atabilirsiniz.

Onlarca model içerisinde günlük yaşama ve özel günlere uygun en tarz ve özel tasarımların adresi olan Lal Pırlanta ile siz de sizi anlatacak en benzersiz modellere ulaşabilirsiniz.