3 Yıllık Hedef - 250 Yakıt İstasyonu ve 3000 Yeni Çalışan

TAKİP ET

Naifoğlu Holding'e bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Class Petrol, yeni istihdam alanları oluşturmaya ve ülke içerisinde yapmış olduğu yatırımlara devam edeceğini duyurdu.

. Şu anda mevcut 50 istasyona sahip olan akaryakıt şirketi, 2023 yılına kadar mevcut akaryakıt istasyonu sayısını 250’ye çıkarmayı hedeflemekte. Yakıt istasyonu sayısının artmasının yanında, 3000 kişiye de istihdam hedefinde olduğu açıklandı.

Her Şirket Üstüne Düşeni Yapmalı

Class Akaryakıt Naifoğlu Holding, 2023 yılına kadar 50 olan yakıt istasyonu sayısını, 250’ye çıkaracağını duyurdu. Holding tarafından yapılan duyuruda, özellikle ekonomi alanındaki yatırımlara devam edildiği vurgulanarak, “Sağlamakta olduğumuz istihdam sayısını 3000’e çıkaracağız ve akaryakıt sektöründeki pazar payımızı hızla arttırmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Naifolu Holding’e bağlı Class Petrol tarafından yapılan açıklamada, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi alanına yönelik olarak yapmış olduğu açıklamalara vurgu yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ekonomi alanındaki oluşturulan istihdamlara yönelik olarak yaptığı, “Yeterli görmüyorum” açıklaması üzerine Class Petrol tarafından, “Biz Class Petrol olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine destek vermekteyiz. Her açacağımız yeni istasyonumuzla, onlarca kişiye istihdam sağlamaktayız ve şu zorlu dönemde tüm iş dünyasını bu çağrıya destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ülkemize Yatırım Yapanlar Kazanacak

Class Petrol tarafından yapılan açıklamalarda ayrıca, Cumhurbaşkanı’nın ekonomi alanında öngörülebilir bir alana girdiği sözüne vurgu yapılarak, “Ülkemize yatırım yapanların yüksek kazançlar elde etmesi için hiçbir sebep yoktur” ifade edildi.