2021 İlkbahar-Yaz Erkek Modasında Popüler Renkler

TAKİP ET

Renkler hepimizin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Satın aldığımız her ürünün rengine dikkat ediyoruz. Özellikle bu ürünleri vücudumuza geçireceksek renkleri çok daha önemli bir hale geliyor. İlkbahar/yaz sezonuna girilirken gardırobundaki eksikleri tamamlamak isteyen erkekler 2021 İlkbahar yaz renkleri hakkında araştırmalarına başladı. Doğru renk tercihleri yapılırsa bu yıl da muhteşem geçebilir.

Yeni dönemin önerilen renklerini sizlerle paylaşırken tercihinizin bu renklerden bir tanesi olmasının şart olmadığını bilmelisiniz. Sizlere önerilecek olan tüm renkler size uyum sağladığı ve seçeneklerinizden bir tanesi olduğu takdirde doğru bir adres olacaktır. Teninize ya da saç renginize hiç uymayan bir rengi seçmek zorunda değilsiniz. 

Güneş Gibi Parlamak İçin En İyi Dönem

2021 senesinin ilkbahar/yaz sezonunu hem kadınlar hem de erkekler için vazgeçilmez olan bir renkle açıyoruz. 2021 İlkbahar yaz renkleri sıralamasının tepesinde sarı yer alıyor. Mutluluğu, enerjiyi, güneşi ve ümidi tanımlayan sarı rengin bu döneme ne kadar uyduğunu söylememize gerek bile yok. 

Yaşadığımız pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ümit ettiğimiz, sokağa çıkma yasaklarının bitimiyle enerji dolu bir şekilde dışarı çıktığımız, yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen mutlu olmaya devam ettiğimiz bu dönemde sarı renk muhteşem bir tercih olacak. 

Sarı rengi kullanmanın en kolay yolu polo yaka tişörtler olacak. Lacoste tişörtlerinizi alırken sarı rengi değerlendirmeye almayı unutmayın. 

Asaleti Yakalamanın En Kolay Yolu

Listemizi sarı gibi capcanlı bir renkle açtıktan sonra ikinci sırada asaleti yakalamanın en kolay yolunu sizlere gösteriyoruz. 2021 İlkbahar yaz renkleri arasında gri listenin tepe kısmında yer alan herkesi şaşırttı. Yapısı gereği bir sonbahar/kış rengi olarak anılan gri buruk geçen ilkbahar döneminde asaleti sizlere sunuyor. 

Gri rengi kombinlerinizde kullanırken bir sınırdan bahsetmek çok mümkün değil. Pantolondan tişörte, ayakkabıdan gömleğe kadar her üründe gri rengi kullanabilirsiniz. Emporio Armani tarafından üretilen harika bir pantolon ile asil bir görüntü yakalamak isterseniz gri renk harika bir tercih olabilir. Farklı gri tonları ile yapacağınız kombinler sizi her zaman bir seviye yukarıya çıkaracak. 

Pembe Hala Kız Rengi mi?

Mutluluğun ve iyimserliğin rengi olan pembe bu duygulara en çok ihtiyacımız olan dönemde öne çıkmayı başardı. İlkbahar ve yazın sıcacık günlerinde pembe tercihi ile harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Pembeyi kombinlerinizde kullanmanızın en basit yolu tişörtler olacaktır. Pembe bir Calvin Klein alarak muhteşem bir görüntü yakalayabilirsiniz. Pembe renkli tişörtlerde Champion da tercih edilebilecek marka seçeneklerinden bir tanesi. 

Pembe renk üst giyimler ile pantolon seçiminde zorlanacağınızı düşünüyorsanız bu sene biraz daha şanslısınız. Çünkü pembe ile muhteşem bir uyum gösteren gri renk de trend seçeneklerden bir tanesi. 2021 İlkbahar yaz renkleri arasında yer alan bu iki rengi kombin yapıp aradığını görünüşü yakalayabilirsiniz. 

Gökyüzüne Duyulan Hasret Gök Mavisi İle Diniyor

Maalesef pandemi sürecinde gökyüzünü görmeye bile hasret kaldık. Dışarı çıkıp masmavi gökyüzünün altında yürümenin, eğlenmenin ve mutlu olmanın hayalini kuruyoruz. Kurulan bu hayaller yeni dönemin moda renklerine de yansımış durumda. 2021 İlkbahar yaz renkleri arasında gök mavi de yer alıyor. 

Gök mavinin en önemli özelliklerinden bir tanesi çok rahat bir şekilde kombin edilebiliyor olması. Özellikle lüks giyimde muhteşem bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Gömleklere ya da tişörtlerde rahatlıkla tercih edebilir ve kotlarla kombin edebilirsiniz. Ancak asıl etkiyi pantolonlarda gök mavi tercihi ile yakalayacaksınız. 

Turuncu Tonları Sonbahardan İlkbahara Taşındı

Canlı bir turuncudan çok soluk bir turuncu tercihi daha yaygın durumda. Kiremit ya da pas rengi olarak da tanımlanan turuncular erkek modasında çok önemli bir yere sahip. Normal şartlarda sonbaharı anımsatan bu renkler yeni dönemde 2021 İlkbahar yaz renkleri olarak da anılıyor. Sonbaharın insanın içini ısıtan havasını ilkbahara da taşıyabilirsiniz. 

Kiremit ya da pas turuncusunu tercih ederken gömlekler bir numaralı tercihiniz olacak. Emporio Armani gömleklerde bu rengi yakalayıp harika bir şekilde kombin edebilirsiniz. Özellikle siyah ve beyazla muhteşem bir şekilde uyan bu renk sizi çok memnun edecek. Aklınıza gelebilecek her ortamda bu rengi tercih edebilirsiniz. Bu turuncu tonlarının uyumsuz kalacağı bir ortam söylemek mümkün değil. 

İspanya’da Yaşamıyorsanız Bayrak Kırmızı Ürünler Doğru Tercih Olacak

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan festivaller bu sene rafa kalkmak zorunda kaldı. İspanya’da boğaların sokaklara salınarak insanların koşuşturduğu etkinlikler ne kadar tepki çekse de uygulanmaya devam ediyor. Pandemi döneminde ise bu festival de gerçekleşemez durumda. Bu da bayrak kırmızının dünyanın her noktasında tercih edilmesi anlamına geliyor. 

Bizler hali hazırda bayrak kırmızısına aşk ile bağlıyız. Her dönemde rahatlıkla tercih ediyoruz. 2019 senesinin trend renkleri arasında yer alan bayrak kırmızı 2021 İlkbahar yaz renkleri arasındaki yerini de almış durumda. Gömlek ve tişörtlerde bu canlı rengi tercih edebilir mavi ve beyaz pantolonlar ile harika kombinler yapabilirsiniz. 

Kapalı Alanlarda siyah Tercihi

Siyahın asaletini farklı bir renkte bulmak hiç kolay değil. Ancak yazın güneşi çekmesi sebebiyle insanlar bu rengi tercih etmekte zorlanıyorlar. Siz de son derece haklı bir karar olarak siyahtan uzak duruyor olabilirsiniz. Ancak zamanınızın büyük bir kısmı kapalı alanlarda geçiyorsa siyah yılın her döneminde olduğu gibi en iyi tercihlerden bir tanesi. 

Normal şartlarda siyahın ilkbahar döneminde moda renklerden bir tanesi olması mümkün değil. Ancak kapalı alanlara mahkûm kaldığımız bu dönemde siyah, 2021 İlkbahar yaz renkleri arasındaki yerini almış durumda. Siz de endişelerinizi bir kenara bırakıp siyah rengi tercih edebilirsiniz.