Yargı Son Bölüm' Neler Yaşandı

TAKİP ET

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Yargı dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İzleyici tarafından her hafta merakla beklenen dizinin yeni bölümleri Pazar akşamları saat 20:00'de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler arama motorlarında Yargı son bölüm izle şeklinde arama yaparak, platformlardan bölümlere ulaşabilir. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Yargı dizisinin senaryosu ise Selma Ergenekon’a aittir. İlgi çekici ve merak uyandıran bir konuya sahip olan dizi, bir Ay Yapım projesi olarak Kanal D’de ekranlara geliyor. Dizinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor.

Yargı Dizisinin Konusu Hakkında Merak Edilenler

Bir cinayet dosyasında bir araya gelen Ceylin ve Ilgaz, katili bulmak için beraber hareket etmek zorunda kalacaklardır. Bu durum ise ikisi içinde yepyeni bir sayfanın açılmasına ve hayatlarında bir kırılma noktasına neden olacaktır. Birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan bu iki kişi çekişmeli bir ilişki içine girecek. İdealist bir savcı olan Ilgaz ile sınır ve kural tanımayan bir avukat olan Ceylin’in çatışmalarına her an tanıklık edebileceksiniz. Hukuki birçok çatışmanın yaşandığı dizide adalet kavramı ve aile yapısı ön plana çıkıyor. Aile içi güven ve aile değerleri alanında da birçok konuya değinen dizi, herkes tarafında severek izlenmeye devam ediyor. Son bölüm için dizi izle seçenekleri, dizi platformlarında yer almaktadır.

Yargı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yargı dizisinin oyuncu kadrosu gündeme geldiği zaman Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu İsimleri ilk önce karşımıza çıkmaktadır. Dizide Hüseyin Avni Danyal ile Uğur Polat ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin de etkili performanslarıyla dikkatleri üzerine çektikleri bilinmektedir. Ayrıca Zeyno Eracar ve Ali Seçkiner Alıcı gibi isimlerin de Yargı dizisinde rol aldıklarını raifade etmek mümkün olmaktadır. Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Arslan ve Pınar Çağlar Gençtürk gibi isimlerin de Yargı dizisinde etkili sahnelerin oyuncuları olarak karşımıza çıkmaktadır. Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz ile Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş dizide yer almaktadır. Yargı tüm bölümleri kesintisiz izlemek için Yargı dizi izle yazarak arama yapabilirsiniz.