Üç Kuruş Son Bölüm'de Neler Oldu

TAKİP ET

Konusu, oyuncuları ve senaryosu ile oldukça dikkat çeken Üç Kuruş reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Show Tv'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.

İlk ve son bölümü izlemek için arama motorlarına Üç kuruş son bölüm izle yazarak arama yapabilirsiniz. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Üç Kuruş, sevilen oyuncu kadrosu ile saat 20:00 ekranlara geliyor. Eğlence, aksiyon ve dramın bir arada olduğu dizi, sırlarla dolu olduğu için izleyiciyi etkisi altına almış durumda.. Dizi, İstanbul’un Çıngıraklı semtinde çekiliyor.

Üç Kuruş Dizisinin Konusu Nasıldır?

Bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın kendine has sert kuralları vardır. Bu mahallede renkli karakterlerin her biri farklı konuma sahiptir. Mahallenin koruyucusu konumunda olan Kartal ise bir mafya lideridir. Organize Büroda olan Efe komiser ise gözü pek ve kural tanımaz bir polistir. Kartal ve Efe komiser hiçbir zaman anlaşamazlar ve sürekli olarak bir kovalamaca halindedirler. Ancak bir kovalamacanın ortasında ikisininde tanık olduğu cinayet tüm ilişkilerini alt üst eder. Cinayetin failini yakalamak için birlikte hareket etmek zorunda kalan ikilinin karşısında hiç tahmin edemedikleri olaylar ve kişiler çıkacaktır. Üç Kuruş dizisinin bölümlerini izlemek için dizi izle platformlarını ziyaret edebilirsiniz.

Üç Kuruş Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Üç Kuruş’un başrollerini sevilen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç paylaşmaktadır. Dev kadrodaki diğer oyuncular ise; Nesrin Cavadzade, Zafer Algöz, Nursel Köse oluyor. Oyuncu kadrosunda Civan Canova ile Ercan Kesal ismi ön plana çıkmaktadır. Üç Kuruş dizisinde ön plana çıkan oyuncular arasında Mustafa Kırantepe ile Aytaç Uşun da yer almaktadır. Yine Süreyya Kilimci ile Cenk Kangöz ve Alişan Uğur da etkili oyucular olarak seyircisinin karşısına çıkmaktadır.

Üç Kuruş dizisinde Burak Altay ile Muttalip Müjdeci ve Uğur Yıldıran gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer gibi sevilen isimler de dizide yer almaktadır. Üç Kuruş ilk bölümden itibaren izlemek isteyenler Üç Kuruş dizi izle araması yaparak tüm bölümlere ulaşabilir.