Sönmez Outdoor Kamp Sektöründe Yeni Lider Olma Yolunda

TAKİP ET

Günümüz koşullarının pahalı olması sebebi ile insanlar çadır kampı tercih etmektedirler. Hem rahat bir kurulum hem de çadır keyfini doyasıya sürmek istiyorsanız Sönmez Outdoor Şişme Çadırlar sizin için doğru bir tercih olabilir.

Şişme Kamp Çadırı Nedir?

Şişme kamp halk arasında hava çadırları ismi ile de bilinmektedir. Klasik çadırlara kıyaslama yapıldığında hemen hemen aynı özelliklere sahiptir. Diğer klasik çadırlardan en ayırıcı özelliği ise pompa ile şişirilerek rahatça kurulabilmesidir.

Klasik kamp çadırlarında kullanılan malzemeler yerine şişirebilir yani hava alan malzemeler kullanılmaktadır. Bu durumda çadırın sadece bir pompa yardımı ile rahatça kurulabilmesini sağlamaktadır.

Şişme Kamp Çadırı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Şişme kamp çadırlarının tercih edilmesinde birçok sebep bulunmaktadır. Bu sebepler yeteri ikna edici seviyede olup, hemen her insanın tercih etmesini sağlamaktadır. Şişme kamp çadırı kullanmanın avantajları sırası ile şu şekilde sıralanabilir:

Çadır kamp tatillerine yeni adım atan insanların işlerini kolaylaştırır, çünkü oldukça rahat bir kuruluma sahiptir,

Fiyat performans yönünden bakıldığında oldukça avantajlı ürünlerdir,

Kurulum diğer çadırlara nispeten daha kolay olduğu gibi daha kısa da sürmektedir. Ortalama baz alındığında şişme kamp çadırının kurulması 4 dakika ile 6 dakika arasında tamamlanmaktadır.

Kurmak kadar, toplamakta kolaydır. Şişirilen havanın indirilmesi, şişme kamp çadırını kaldırmak için yeterli olmaktadır.

Şişme Çadır Modelleri Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Standart bir kamp çadırı alacağınızda dahi onlarca seçenek arasında sıkışıp kalırsınız. Kimi modeller oldukça ucuzdur, kimi modeller oldukça pahalı ama şık görünmektedir. Şişme çadır modellerinde de durum benzerdir. Ucuz ürün satın almak kısa vadede kârlı gibi görünse de uzun vadede çok daha kolay yıpranarak yeni bir çadır almaya sürüklemektedir. Tabi ki bu pahalı ürün kalitelidir ve yıpranmaz anlamına gelmemektedir. Eğer şişme çadır satın almak istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler şu şekildedir:

Ürünün fiyat performans açısından doğru bir tercih olduğundan emin olun,

Malzeme kalitesini öğrenin ve kalitesiz çadırlardan uzak durun,

Kışın sıcak tutacak, yazın soğuk tutacak seviyede bir tercih yapın,

Pompa ile rahatlıkla şişirelecek modelleri tercih edin,

Satın aldığınız firmaların ve markaların yorumlarını okuyun.

Şişme Çadır Modellerinde Bir Numara

Şişme çadır modeli almaya niyetliyseniz ve marka arayışındaysanız Sönmez Outdoor sizler için doğru bir tercih olabilir. Gerek son derece kaliteli malzeme kullanması gerek ise uygun fiyat garantisi ile şişme çadır sahibi olabilirsiniz.

 

Eğer sizlerde bu kalitedeki şişme çadıra sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey https://www.sonmezoutdoor.com/ sitesini ziyaret etmek. Onlarca şişme çadır modellerinden birini tercih ederek, hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Gerek satın alma öncesi gerek ise satın alma sonrası 7/24 verilen destek sayesinde, aklınızda soru işaretleri ve sorunlara da çözüm bulabilirsiniz.