Proplan Kedi Mamaları

TAKİP ET

Kedi severlerin en çok tercih ettiği kedi maması markalarından biri olan Proplan, tüm kedi maması çeşitlerinde sağlıklı formüle sahiptir.

Kedi sahiplerinin en çok tercih ettiği kedi maması markalarından biri olan Proplan kedi maması, kaliteli içeriği ile sın derece besleyicidir. Birbirinden farklı gıda ürünlerinden imal edilen bu kedi mamalarında her kedi için lezzetli ve besleyici çeşitler mevcuttur. Yavru veya yetişkin kedinizin en sağlıklı bir şekilde beslenmesini istiyorsanız Proplan markası tarafından üretilen en kaliteli kedi maması çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde pek çok farklı türü bulunan bu kedi mamaları sayesinde kediler günlük ihtiyaç duydukları tüm besin değerlerine uyumlu bir şekilde beslenebilirler. Tamamen sağlıklı bileşenlerden oluşan Proplan kedi mamalarında yavru veya yetişkin kediler için birbirinden farklı çeşitler bulunmaktadır. 

Proplan Kedi Mamaları Sağlıklı Mı?

Kedi severlerin en çok tercih ettiği kedi maması markalarından biri olan Proplan, tüm kedi maması çeşitlerinde sağlıklı formüle sahiptir. Uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanan içeriğe sahip Proplan kedi mamalarında sağlıklı ve besleyici formül olduğu için kedinizin beslenmesinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kedi severler için en ideal yaş ve kuru mama çeşitleri Proplan markasının piyasaya sürdüğü kedi maması çeşitleri arasında yer almaktadır. Kedilerin yavruluk ve yetişkinlik döneminde alması gereken tüm besinleri eksiksiz biçimde alması için günlük beslenme süreçlerine özen gösterilmelidir. Tamamen sağlıklı içeriğe sahip olan Proplan kedi mamalarıyla kedinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz. 

Proplan Kedi Maması Çeşitleri 

Türkiye’de kedi severlerin büyük ilgisini çeken kaliteli kedi maması markaları arasında Proplan markası öne çıkıyor. Hem yavru hem de yetişkin kediler için ayrı formüle sahip kedi mamaları üreten bu markanın ayrıca kısırlaştırılmış kedilere özel kedi maması çeşitleri de bulunmaktadır. Her biri özel formülü sayesinde besleyici olması için özel olarak hazırlanan Proplan kedi mamalarından kediniz için en ideal olanı seçebilirsiniz. Tıpkı Hills kedi maması çeşitlerinde olduğu gibi bu markanın da farklı lezzetlerde kedi maması çeşitleri bulunmaktadır. İnternet üzerinden satılan Proplan kedi maması çeşitleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: 

Proplan Somonlu ve Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Proplan Hindili ve Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Proplan Elegant Adult Optiderma Somonlu Kedi Maması

Proplan Original Adult Optirenal Tavuklu ve Pirinçli Kedi Maması

Proplan Original Adult Optisenses Somonlu ve Pirinçli Kedi Maması

Proplan Housecat Optirenal Tavuklu ve Pirinçli Kedi Maması

Proplan Light Adult Optilight Hindi Etli ve Pirinçli Kedi Maması

Proplan Delicate Adult Optidigest Kedi Maması

Proplan Sterilised Okyanus Balıklı Kısırlaştırılmış Yaş Kedi Maması

Proplan Sterilised Hindili Kısırlaştırılmış Yaş Kedi Maması

Proplan Adult Kuzu Etli Pouch Yaş Kedi Mama

Proplan Adult Hindili Pouch Yaş Kedi Mama

Görüldüğü üzere kedilerin ağız tadına özel olarak hazırlanan Proplan kedi maması çeşitlerinin her biri çok lezzetlidir. Bu mamalar aynı zamanda kedilerin günlük beslenmelerinde çok etkili olduğu için kedi severler tarafından tercih edilmektedir. Proplan kedi mamalarına en uygun fiyat seçenekleri ile ulaşmak istediğinizde firmamızın kurumsal web sitesini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Proplan Kedi Maması Fiyatları 

Kedilerin tadına bayıldıkları Proplan kedi mamaları arasında kediniz için en ideal lezzetli seçebilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki kedi maması markaları arasında yer alan Proplan kedi mamalarının fiyatları çeşitli kriterlere göre değişiklik gösterebilir. Özellikle kedi mamasının light veya besin takviyeli olması fiyatlar üzerinde doğrudan etkilidir. Buna bağlı olarak Proplan kedi mamalarında yaş ve kuru mama türüne göre farklı fiyatlandırma sistemi bulunmaktadır. Her kedinin büyük bir keyifle yiyeceği Proplan kedi mamalarına ulaşmak için bütçenizi yormanıza hiç gerek yok. Hemen firmamızın kurumsal web sitesi üzerinden Proplan kedi mamalarında geçerli kaçırılmayacak indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

Proplan Kedi Maması Faydaları

Proplan kedi mamalarında yavru veya yetişkin kedilerin sağlıklı bir şekilde beslenebilmeleri için gereken tüm besin takviyesi mevcuttur. Özellikle yavru kedilerde kemik ve kas gelişimini destekleyen vitaminler bakımından zengin formüle sahiptir. Bununla birlikte kedinizin sizinle birlikte uzun yıllar boyunca hem sağlıklı hem de kaliteli bir yaşam sürmesini istiyorsanız Proplan kedi mamalarının şu faydaları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir:

Kedilerin sağlığına zararlı olmayan içeriği sayesinde en ideal beslenme türüdür. 

Doğal antioksidan içeren besinlerle desteklenen formüle sahiptir. 

Kedilerin kabızlık ve gaz sıkışması gibi sindirim problemlerini engeller.

Kedilerin daha canlı ve parlak tüylere sahip olmasını sağlar. 

Kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, potasyum klorür, demir ve selenyum mineralleri bakımından zengin formülü sayesinde kemik ve kas gelişimini destekler. 

Bağışıklığı güçlendiren besin takviyesi ile kedinizin hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlar. 

Kısırlaştırılmış kedilere özel içeriği sayesinde kedinizin kilo kontrolü yapmasını sağlar. 

Yavru kedilerde kas ve eklem gelişimin destekleyen zengin vitamin bileşenlerine sahiptir. 

En Çok Satan Proplan Kedi Mamaları 

Kedilerin günlük ihtiyacı olan besin değerlerine ulaşmasında en kolay ürün olan Proplan kedi mamalarını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kedinizin en seveceği lezzete sahip bu kedi mamaları ile uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu kalmasını sağlayabilirsiniz. Başka bir yerde koaly kolay bulamayacağınız indirim kampanyaları ile kaliteli kedi maması satın almak istediğinizde web sitemiz üzerinden tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Çok satan Proplan kedi maması çeşitlerinde indirim kampanyaları devam ediyor.