Pasha De Cartier

TAKİP ET

1943 yılından beri saat üreten Pasha De Cartier markasının ürünleri sundukları ikonik tasarım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.

1943 yılından beri saat üreten Pasha De Cartier markasının ürünleri sundukları ikonik tasarım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Kurma kolunda kullanılan değerli taşlar her bir saatte tasarımı destekleyecek şekilde farklılaşmaktadır. Manuel, otomatik, quartz gibi farklı mekanizmalara sahip saatlerin işçiliğine baktığımızda üst kalite bir dizayn kullanıldığı görülmektedir. Bu nedenle uzun süreli kullanım için saatler isteyenler ve koleksiyonerler bu saat modellerine fazlaca ilgi göstermektedir.

Birbirinden Şık Modeller

Izgara cam, su geçirmeme gibi gelişmiş özelliklere sahip olan Pasha De Cartier markasının saatleri oldukça işlevsel özellikler taşımaktadır. Materyal olarak oldukça dayanıklı malzemeler kullanıldığından saatlerin dayanıklılığı yüksektir. Bazı modellerde kronografi özelliği olduğu gibi bir mücevher gibi beyaz altın kullanılarak dizayn edilmiş şık modelleri de vardır. Hanımlar için yapılmış modelleri ise 277 mm inceliğe sahip olacak şekilde hafif ve şık bir şekilde üretilmiştir.

Kaliteli İşçilik

Daha ilk bakışta kalitesini ve şıklığını gösteren modellerin her birinin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Saatlerde Cenevre Mührü adı verilen saatin Cenevre de yapıldığını ve üst standartlarda olduğunu gösterir sertifika vardır. Kurmalı mekanizmaları marka tarafından özel olarak üretilmiştir. Skeleton modellerinde özel bir kadran mekanizması bulunmaktadır. Eğer saat konusunda eşsiz modeller istiyorsanız https://www.entropia.club/tr/pasha-de-cartier-erkek/ sitesini inceleyebilirsiniz.