Nfc Etiket ve Rfid Etiket ile Verimli Kullanım Deneyim

TAKİP ET

Birçok farklı sektörde kullanım imkânı sunan Nfc etiket ve Rfid etiket, verimlilik ve çok yönlülük sunar.

Birçok farklı sektörde kullanım imkânı sunan Nfc etiket ve Rfid etiket, verimlilik ve çok yönlülük sunar. Aynı zamanda pratiklik vadeden bu ürünler süre tasarrufu ile işlerinizin daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasına olanak tanır.

 

Nfc Etiket Nedir?

NFC etiketleri, 13.56 MHz'de çalışan RFID aktarıcılarıdır.Bir antene bağlı küçük yongalardır. Çip, benzersiz bir koda ve yeniden yazılabilir belleğin bir parçasına sahiptir. Anten, çipin NFC özellikli bir akıllı telefon gibi bir NFC oynatıcıyla etkileşime girmesini sağlar. NFC etiketinin en yaygın biçimi, devreyi ve anteni içeren bir tür yapışkan etiket olan versiyondur. Bununla birlikte, küçük boyutları sayesinde, NFC etiket kart, bileklik, anahtarlık, gadget vb. gibi çoklu desteklere kolayca entegre edilebilir. NFC etiketi ile donatılmış bir nesne, çipin benzersiz kodu sayesinde özel bir şekilde tanımlanabilir.

 

NFC etiketlerinin çok ilginç bir özelliği, cep telefonunun NFC sensörünün manyetik alanı veya onları okuyan cihaz tarafından doğrudan etkinleştirildikleri için herhangi bir doğrudan güç kaynağı gerektirmemeleridir. Bir etiket, bir nesneye yıllarca bağlı kalabilir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam edebilir.

 

Rfid Etiket Nedir?

Sıklıkla kullanılan Rfid etiket, bir ürünü veya nesneyi kablosuz olarak algılanabilecek şekilde tanımlamanın ve izlenebilirliğini garanti etmenin basit yoludur. Her durumda gerekli görülen bilgilerin eklendiği yerleşik bir çipleri vardır. Bu tür bir etikette bulunan ana bileşenler çok çeşitlidir. Bunlar arasında alt tabaka, anten ve IC devresi yer almaktadır.

Günümüzde rekabet edebilmek için, üretim sürelerini iyileştirme, ürüne değer katmayan süreçlerdeki doğrudan işçiliği azaltma ve genel olarak şirketin genel üretkenliğini artırma becerisine sahip olmak çok önemlidir. Bunun içi Rfid etiketler benzersiz bir kullanım deneyimini teşvik eder.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde,

Mutfakcılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR,

İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

TEL: 02126591515