Konteyner Ev Fiyatları

TAKİP ET

Konteyner ev fiyatları 2022 yılı kapsamında daha fazla araştırılan konular arasında karşımıza çıkmaktadır. Bunun en temel sebebi de ev fiyatlarının, ev eşyalarının fiyatlarının büyük oranda artış göstermesidir. Özellikle yazlık arsası, bahçesi bulunan kişiler, tarım amaçlı kullanılacak arazisi bulunan betonarme ev yaptırmak yerine konteyner malzeme kullanarak ev tasarlatmayı daha çok talep etmektedirler.

Konteyner ev fiyatları betonarme evlerin fiyatlarına göre oldukça makul seviyelerden seyretmektedir. Tabi fiyatlar yaptırdığınız ya da yaptıracağınız evin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Örneğin 1 odalı ev ile 2 katlı 4 odalı ev arasında fiyat anlamında ciddi farklar olabilmektedir. Bu noktada sizlere evlerin özelliklerine göre nasıl fiyatlandırıldığını açıklayarak bilgi vermeye çalışacağız.

Konteyner Evlerin Tercih Edilmesindeki Sebepler

Konteyner fiyatları bugün geldiğimiz noktada tabi ki artış göstermektedir. Ancak betonarme, apartman katındaki dairelere oranla oldukça ekonomik seviyelerden seyretmektedir. Peki, insanlar sadece ekonomik olduğu için mi konteyner evleri tercih ediyor? Konteyner ev fiyatları haricinde bu evlerin tercih edilme sebepleri nelerdir?

Konteyner fiyatları kapsamında araştırma yaptığınızda ekonomik seçeneklerle ev sahibi olabildiğinizi görüyorsunuz. Ancak bu evlerin sadece fiyat açısından avantajı yoktur. Ekonomik avantajın yanı sıra pek çok artısı bulunmaktadır. Bu olumlu yanlardan birisi de insanların artık minimal yaşama isteğidir. Eskiden olduğu gibi ne kadar çok eşya, o kadar çok şaşa düşüncesi günümüzde önemini yitirmiştir. Bunun yerine daha küçük ve daha az eşyayla en iyi dekorasyonu yapabilen kişiler ön plana çıkarılmaktadır. Günümüzdeki minimal yaşama en uygun evler ise konteyner olarak görülmektedir.

Sağlık sebebiyle konteynerler için verilen değer arttı. Artık insanlar kalabalık otellerde bilinçsiz bir şekilde tatil yapmak istemiyor. En iyi tatil yerlerinden birinde yer alarak oraya konteynerden ev yaptırmak istiyor. Böylece sağlık alanında yepyeni bir avantaj karşımıza çıkıyor.

İnsanların tüm ihtiyacını karşılayabilecek şekilde tasarlanabilme şansı yine konteyner ev fiyatları konusunda birçok kişiyi araştırmaya itmiştir. Konteynerden yapılan bu evlerde; tuvaletten, banyoya, mutfaktan, dinlenmeniz için gerekli olan odalara kadar her şeyi bulabiliyorsunuz. Bu da insanların ekonomik ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri konteyner evlere itmektedir.

Tasarım açısından pek çok zenginliği içerdiği bilinen konteyner evler kişilere, ailelere ya da arkadaşlarınızla birlikte oluşturduğunuz ortak fikirlere göre inşa edilebilmektedir. Durum böyle olunca herkesten farklı bir evde, herkesten farklı bir yaşam sürmeye başlayabiliyorsunuz. Günümüzde hakim olan; aynılık, benzerlik, sıradanlık akımları sizlerden tamamen uzakta olabiliyor.

Konteyner Fiyatları Ne Kadar?

Konteyner ev fiyatları yaptırmak istediğiniz tasarıma, büyüklüğe ve ekstra isteklere göre değişiklik göstermektedir. Evler 21 metrekare ile ortalama 40-50 metrekare arasında değişebilmektedir. 1 odalı, 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edilebilmektedir. Ayrıca özel konteyner yaptırmak isteyen kişiler tamamen isteklerinden oluşan planlarını ileterek hayallerindeki evlere çok kısa bir süre zarfında ulaşabilirler.