Koltuk Takımı Modelleri 2022, İnegöl Store

TAKİP ET

Günün büyük kısmını geçirdiğimiz, kimi zaman dinlendiğimiz ve gün içerisinde sıklıkla kullandığımız oturma odasının olmazsa olmazı koltuk takımıdır. Koltuk takımının kalitesi ve sağlamlığı uzun ömürlü oluşunda oldukça etkili etkenlerdir.

Tarzınızı yansıtan koltuk takımı modellerimiz oldukça çok çeşitli, birçok farklı renkte ve modelde sizlere sunulmaktadır. Doğru mobilya seçimi evin enerjisini misafirlerinize yansıtabilmesi için oldukça önemlidir. Özenle tasarlanan koltuk takımı modellerimiz kaliteli, uzun ömürlü, sağlığa uygun malzemelerden yapılmaktadır.

Günün büyük kısmını geçirdiğimiz oturma odasının baş köşesinde yer alan koltuk takımları sizlere ve misafirlerinize yüksek konfor ve rahatlık sağlamasının yanı sıra evinizin ferah ve pozitif enerjili görünmesine de olanak sağlar. Siz değerli müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet dahilinde seçtiğiniz kıymetli mobilyalarınız sizlere hasarsız ve en kısa sürede güvenle ulaştırılmaktadır. Yüksek işçilik ile hazırlanan koltuk takımlarımız hasar ve darbelere karşı dayanıklı olmakla birlikte uzun süreli garantisi ile de müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

İnegöl Koltuk Modelleri

Kıymetli müşterilerimize sunduğumuz birçok farklı modelde tasarıma sahip koltuk takımlarımız arasından seçim yapamadığınız takdirde sizler için hayallerinizdeki koltuk takımını özel tasarım olarak imal ediyoruz.

 Çevre dostu ve bütçeye uygun malzemelerden oluşturduğumuz koltuk takımı modellerimiz birçok bütçeye uygun fiyatlardan oluşmaktadır. Ergonomik ve işlevsel tasarımlarıyla müşterilerimizin memnuniyetini kazanan işçiliğimiz özellikle tercih edilmekte ayrıca müşterilerimizin beğenisini kazanmaktadır.

Evinizi ferah ve göz alıcı gösterecek koltuk modellerimiz her zevke hitap edebilecek renklerden oluşmaktadır. Siz değerli müşterilerimiz için şık, kaliteli ve konforlu koltuk takımları üretiyoruz. Tarzınıza uygun, modern tasarımıyla göz alan koltuk takımlarımız siz değerli müşterilerimiz için her detayına özen gösterilerek hazırlanmakta ayrıca evinize dek getirilerek kurulumu gerçekleştirilmektedir. Müşterilerimizin beğenisini kazanan, oldukça sık tercih edilen, konforu ve şıklığı ile de memnuniyet sağlayan koltuk takımlarımızı sizler için sıraladık.

İnegöl Store Ares Koltuk Takımı

Alize Koltuk Takımı

Nesil Koltuk Takımı

Masarati Gold Koltuk Takımı

New Bianco Koltuk Takımı

Jaguar Koltuk Takımı

Milano Koltuk Takımı

Semanta Koltuk Takımı

İnegöl Koltuk Fiyatları

Siz değerli müşterilerimize koltuk modellerimizi sunarken şıklığa, rahatlığa ve konfora dikkat ediyoruz. Sizlerin göz önünde bulundurduğu kriterlere önem veriyor, bu kriterlere yönelik işçilik sergiliyor ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnce işçilik ile sunduğumuz ürünlerimiz yüksek kalite standartlarına göre üretilmekte, her bütçeye uygun fiyatta mobilya bünyemizde bulunmaktadır. Kullanılan malzeme ve modele göre değişiklik gösteren fiyatlarımız en düşük 14.000 TL ve en yüksek 26.500 TL fiyat aralığındadır. Ortalama 20.000 TL civarında bir fiyata oldukça şık ve rahat koltuk takımı satın almanız elbette mümkün. İhtiyacınız dahilinde sadece berjer, sadece üçlü koltuk gibi seçimler yapabilir ve farklı modelde ürünler satın alabilirsiniz. Mağazamızdan satın alacağınız ürünlerle uygun fiyatlar ile yüksek kalite ve uzun ömürlü kullanım garantisi dahilinde evinize yakışacak şık koltuk takımlarına sahip olabilirsiniz.