Kız Çocukları için İdeal Oyuncaklar

TAKİP ET

Kız çocukları için hem eğlendiren hem de bebeğinizin yaratıcılığının dışavurumuna katkı sağlayan oyuncakları tercih edebilirsiniz. Farklı oyuncaklar bebeklerin zihin gelişimini etkilemektedir.

Hayal güçlerini olumlu yönde etkileyen oyuncaklar aynı zamanda eğlenceli saatler geçirmesini sağlar
Yaş bu konuda çok önemli bir faktördür. Çocuğunuz büyüdükçe talepleri de farklı olacaktır. Kız oyuncakları arasında hareket eden ve ses çıkararak bebeğin dikkatini çeken oyuncaklar doğru seçim olacaktır. Çıngıraklar, bebekler ve yumuşak oyuncaklar 1 yaş kız çocukları için oldukça eğlenceli ve keyifli olabilecek oyuncaklar arasındadır.


Bebek Araba Çeşitleri
Seyahat pusetleri, hayatı kolaylaştıran özelliklerle her geçen gün gelişen ürünlerden biridir. Bebeklerin ve ebeveynlerin rahatlığını önemseyen modeller, huzurlu, konforlu ve güvenilir bir uyku ve yürüyüş alanı yaratır. Alüminyumdan üretilen ve modern teknoloji ile donatılmış otomobiller, paslanmaz çelik gövde sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunuyor.
1 yaşından 5 yaşına kadar olan otomobiller, ekonomik olmaları nedeniyle kullanıcıların ilgisini çekiyor. Bebek arabası setinde bulunan beşik veya beşik bileşenleri kolayca takılıp çıkarılabilir. Modeller arasında, çalışırken parmakların sıkışmasını önlemek için çıtçıtlı tasarıma sahip olanlar koleksiyona dâhil ediliyor.


Taşıma, sabit ve sallanma gibi farklı konumlarda yerleştirilebilen Travel Sistem arabalarının çoğu açık konumda 50x100x90 cm, kapalı konumda 50x85x35 cm boyutlarında tasarlanmaktadır. Bu boyut sayesinde seyahatte taşımaya uygun modeller katlandığında optimum bagaj hacmine ulaşır.
360 derece dönebilen tekerlekler kolay dönüş için özel toplarla yapılmıştır. Bu, sürüş sırasında güç tüketimini en aza indirir ve zeminde kaygan bir his sağlar. Bu özelliği sayesinde anne ve babanın el ve ayak ağrıları da azalır. Ayrıca son yıllarda lansmanı yapılan yeni modellerin ön tekerleklerinde kullanılan süspansiyon sistemi, olası darbelerden önce şokların etkisini azaltmaya yardımcı oluyor. Bebeklerin konforunu ve güvenliğini arttırmaya yönelik bu sistem ve daha birçok özelliği markalar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.


Bebek Yelek Modelleri 
Aileler, mevsim geçişlerinde ve havaların soğuduğu dönemlerde çocuklarını soğuktan koruma ihtiyacı duyar. Hassas yapılara sahip büyüyen çocuklar bu süre zarfında hastalığa karşı hassastır. Özellikle soğuğun da etkisiyle soğuk algınlığı gibi hastalıklar ortaya çıkar. Ayrıca mevsim geçişlerine de dikkat etmelisiniz. Bu zamanlarda, küçük çocuklar en ufak bir soğuk algınlığına bile yakalanabilirler. Bu durumların önüne geçmek için ebeveynler tarafından çeşitli önlemler alınmaktadır. Bazıları küçük çocuklar için dar giysilerdir. 
Ebeveynler, çocuklarını soğuktan korumak için yelek tercih etmektedirler. Bu parçalar eski zamanlardan beri aileler tarafından tercih edilmektedir. Kolsuz olduğu için minikleri çok sıkmadan sıcak tutar. Erkek ve kız çocukları için farklı yelek modelleri bulunmaktadır. Kapüşonlu hem erkek hem de kız çocukları için sıklıkla tercih edilmektedir. 


Bebek yelekleri hem başı hem de vücudu korur. Kulakların ve boynun soğumamasını sağlar. Şişme kapüşonlu ceketler de sağlanmaktadır. Bu ürünler kanserojen içermez. Çocuk sağlığına uygun, sağlıklı polyester ve pamuklu kumaştan üretilmiştir. Bunlarla birlikte farklı renk seçenekleri de yer almaktadır. Şişme modeller mevsim geçişlerinde dış giyim olarak kullanılmaktadır. Şişirilebilir model rüzgârı kesme özelliğine sahiptir. Böylece çocukların rüzgâra çarpma olasılığı en aza indirilir. Erkek ve kız çocukları için farklı şişme modelleri mevcut olup modaya uygun bir görünüm sağlar. Çocukların giymek isteyeceği göz alıcı renk seçenekleri de var. Kırmızı, mavi ve pembe favori renkler arasındadır. Kumaş kapitone, yün, iplik ve pamuk gibi farklı malzemelerin doldurulmasını ve dikilmesini içerir. Kapitone kumaşların önemli özelliklerinden biri de soğuğa dayanıklı olmamasıdır. Kış aylarında bebeğiniz için rahatlıkla tercih edebileceğiniz modellerdir.