İzmir tüp mide ameliyatı

TAKİP ET

Ülkemizde sağlık bakanlığı verilerine bakıldığında obezite ciddi anlamda yüksek oranlara sahiptir. Hem beslenme alışkanlıkları hem de genetik durumlar bu konuda etkili olmaktadır.

 

Dünya genelinde yaşanılan pandamı süreçleri de etki etmiştir. Kişilerin açık alan kullanımlarının kısıtlanması, hareket alanlarının sınırlandırılması, evde oturarak fastfood ağırlıklı beslenme kilo sorunlarını da arttırmıştır. Bu durumda da internet üzerinden yapılan aramalar izmir mide küçültme ameliyatı sorgularında gerçekleşmektedir.

 

Kilo vermenin yolları neler?

 

Spor ve egzersiz

Günlük yürüyüşler

Beslenme

Diyet

 

Her açıdan bakıldığında kilo vermek için çaba, enerji ve istek gerekmektedir. Ancak BMI değeri 35’den fazla olan diğer bir ifade ile obez sınıfında olanlar tüm bunlara rağmen kilo veremeyebiliyor. Sağlıklı yaşamın gereksinimleri içerisinde ideal kiloda olmak bulunur. Kişinin boy ve kilosuna oranı normal ölçüde olmalıdır. Çok zayıf olmak değil ideal kiloda olmak gerekmektedir. Her şeye rağmen kilo veremiyorsanız ne yapılmalı? Bu konuda ülkemizde hizmet veren binlerce referans hastası bulunan, tüp mide ameliyatı doktoru Op. Dr. Tufan ERGENÇ aradığınız kişi olabilir. Kendisini tanımlayacak, anlatacak olursak İzmir mide küçültme ameliyatı yapmaktadır. Çeşitli Avrupa ülkelerinden gelenler olmaktadır. Yurtiçinde İzmir’in en gözde semtlerinden Karşıyaka Mavişehir’de kliniği bulunmaktadır. Kendisinin başarıları tescil edilmiştir. SRC tarafından Master Surgeon ( usta cerrah ) ünvanı kazanmıştır.

 

Tüp mide ile kaç kilo verilir?

 

Kişiye göre değişebilen bir durumdur. Fakat ameliyatı gerçekten başarılı olan cerrahların yapması öncelikli etkendir. Bunun akabinde ameliyat sonrası diyet, beslenme ve spor konularına özen gösterilmesi gerekmektedir. 6 ayda 50 kilo veren hasta olduğu gibi 6 ay içerisinde 70 kilo veren hastalarda olabilmektedir. Kararlılık ile zayıflama sürecinizi en iyi şekilde yönetebilirsiniz. Detayları öğrenmek için Op. Dr. Tufan ERGENÇ’in instagram hesabına mesaj bırakabilirsiniz. 

 

Kliniğin avantajları neler?

 

Konum olarak oldukça avantajlı. Şehir dışından, yurt dışından gelecek olanlar havalimanı ulaşımı oldukça kolay. Ayrıca ameliyat olacak kişileri özel araç ile karşılama ulaşım transferi sağlanmaktadır. Ameliyat en prestijli en iyi hastanelerden biri olan Kent Hastanesi’nde yapılmaktadır. Konaklama sırasında en iyi hizmeti alarak, hemşire ve görevlilerin ilgisi üst düzey olmaktadır. Bunun yanı sıra ameliyattan sonra beslenme konularında direk soru sorabileceğiniz diyetisyen bulunmaktadır. Eğer sizde zayıflamayı düşünüyorsanız 

https://www.tufanergenc.com/izmirde-mide-kucultme-ameliyati/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.