Hediye Kartının Avantajları Nelerdir? Bodo Neler Sunuyor?

TAKİP ET

Birine yalnızca sevdiğiniz için hediye vermezsiniz. Duyduğunuz saygıyı, minneti, bağlılığı, hoşgörüyü, takdiri göstermek için de hediye gibi hoş bir yöntem seçebilirsiniz zaman zaman. Ve böyle zamanlarda elbette karşılaşılan problemlerden biri, karşınızdaki kişiye, özel bir hediye seçebilmek için yeterince tanımıyor olmak olur.

Sahi böyle zamanlarda genellikle ne yaparsınız. Hem vereceğiniz armağanın karşınızdakini çok etkileyecek bir şey olmasını istiyorsunuz hem de bu etkileyiciliği sağlayacak bilgiler yok elinizde. Aslında her zaman az da olsa bilgiler vardır ancak sizin aklınızdaki beklentiler farklı olabilir. Örneğin: sevdiği renk, giydiği beden, ayakkabı numarası gibi tanımların eksikliğini düşünerek bu hislere kapılırsanız, size hakkında hiç bilgi sahibi olmadığınızı düşündüğünüz insanlar için bile fazlasıyla etkili olacak hediye önerilerimiz olacak. Bodo.com internet mağazasının deneyim hediye avantajı. Bodo, sevdiklerinizi ilk görüşte etkilemekle kalmayıp deneyimi yaşarken de etkisi altında bırakacak hediyelerle karşınızda https://bodo.com/tr/hediye-karti/ 

 

Hediye kartı ne işe yarar?

Bodo.com’un sunduğu avantajlar sayesinde, sevdiklerinize harika sunumlarla deneyimler gönderebilirsiniz. Doğum günü, yıldönümü, 14 Şubat Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Dünya Kadınlar Günü, Yılbaşılar, mezuniyetler, bayramlar ve ziyaretler bodo ayrıcalığıyla sevdiklerinizin yaşamında unutulmaz bir gün yaratmak istediğiniz günler olabilir. Bodo hediye kartını diğerlerinden ayıran özelliklerine gelelim. Öncelikle online ve normal olarak iki farklı biçimde sunulabilmekte. Bunun yanında normal kartları yalnızca bakiye yükleyip kullanırken burada sevdikleriniz için hediye veya hediye seçenekleri de tercih etmiş oluyor, aynı zamanda sıra dışı tarzıyla da bir adım öne geçiyorsunuz. Artık görmekten sıkıldığımız obje tarzında hediyelikleri geride bırakıp, gerçek anlamda daha büyük keyif alacağımız deneyim tarzı, gerçekten mest ediyor. ‘’Uçuşlar’’, ‘’Tekno’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Tatil’’ gibi kategorilerde tarzınızı keşfedebilirsiniz. 

 

Hediye kartları ile nasıl alışveriş yapılır?

Kendinizi en çok mutlu hissettiğiniz mekanları düşleyin elbette kapsamlı bir mekandan bahsediyoruz: ormanda, maviliğin üzerinde, dağlarda, şehrin sokaklarında ya da gökyüzünde. Bodo, olmak istediğiniz her yerde size hediyenin gerçek keyfini yaşatmak için çalışıyor. Bodo.com dan size verilen kartınızı veya e-sertifikanızı, deneyimi belirledikten sonra internet adresinden aktive edip kullanmaya gittiğiniz yerde bu sertifikalarla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’ : bu deneyim için önceden hazırlanan randevu doğrultusunda mekana giderek ödeme için kartı kullanabilirsiniz. Buradaki hediyeler bambaşka! ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ gibi deneyimlerle kendinizi bir kuş kadar özgür ve canlı hissedin. ‘’Romantik Yat Gezisi’’, ‘’Rafting’’, ‘’Wing Foil Deneme Dersi’’: bu kategorilerde suyun heyecanını hissetmeniz için hazırlandı. Zamanı durduramayız belki ancak bodo ile unutulmaz kılabiliriz.