Fraksiyonel Lazer Nedir?

TAKİP ET

Fraksiyonel lazer tedavisi günümüzde popüler bir şekilde uygulanmaktadır. Lazer tedavisi uygulaması bakımından herhangi bir sakıncası barındırmayan tüm bireylere bu tedavi uygulanabilir.

Sivilce izleri cilt kırışıklıkları yara izleri ve çatlakların tedavisi üstün teknoloji kullanılarak gerçekleştirilir. Fraksiyonel lazer tedavisi yaptıranlar iki farklı gruba ayrılır. İlk yaptırılan tedavi çeşidinden sonra memnun kalmadığını bir diğeri ise oldukça başarılı olduğunu kısa süre içinde hedeflenen sonuçlara ulaştığını bildirmektedir.

Fraksiyonel Lazer Çatlak Tedavisi

Ergenlik veya gebelik döneminde genetik hormonal veya mekanik gerilmelere bağlı kalarak cilt üzerinde meydana gelen küçük gerilimlerden etkilenen cilt çatlak oluşumu yapar. Özellikle kadınlarda sıklıkla karşılaşılan bu çatlakların tedavisi fraksiyonel lazer ile mümkündür. Alanında uzman hekimlerle beraber hangi ışın uygulamasına ve seansına kadar verilmesinden sonra tedavi süreci başlatılır. 

Fraksiyonel lazer çatlak tedavisi için alanın mor ve pembe görünümde olduğu zaman yapılması başarı oranını artırır.  Cilt üzerinde karşılaşmış olan kesici delici aletlerin sürtünmesi veya kullanılmasıyla oluşan yara izlerinin tedavisi franksiyonel  lazer ile mümkündür. Daha detaylı bilgi için https://www.dryusuftopal.com/fraksiyonel-lazer/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.