Fraksiyonel Lazer Hangi Tedavilerde Kullanılmaktadır?

TAKİP ET

Fraksiyonel lazer uygulaması leke tedavisine, kırışıklık tedavisinde, selülit tedavisinde, akne tedavisinde, yaralarda ve ameliyat izlerinin tedavisinde, deride meydana gelen derin izlerde tercih edilmektedir.

Kişilerin işleme uygun olup olmadığını öğrenmek için muayene olmaları gerekmektedir. Muayene sonrasında kişilere işlemin kaç seans süreceğinin bilgisi verilmektedir.

Fraksiyonel Lazer Kaç Seans Uygulanabilmektedir?

Kişilere hangi amaçla olursa olsun uygulanan fraksiyonel lazer en fazla sekiz seans sürmektedir. Kişiler işlem için ilk olarak muayene edilir. Muayene anında kişilere kaç seans işlem yapılacağı belirlenmektedir. Cilt tipi ve özellikle uygulamanın ne amaçla uygulanacağı da seans sayısı üzerinde değişiklik yaratmaktadır. İzler için uygulanılacak lazer işlemi ortalama üç seans kadar sürmektedir.

Fraksiyonel Lazer Geçici Bir İşlem Midir?

Fraksiyonel lazer işlemi geçici değildir. Uygulama yapıldıktan sonra bölgede herhangi bir rahatsızlık kalmamaktadır. Fakat rahatsızlıklar zamanla yenilendiği için yeni durumlarda lazerin etkisi kalmamaktadır. Bu durumlarda kişilere tekrar işlem uygulanabilmektedir. Sizlerde en uygun şekilde işlem yaptırabilmek için https://www.dryusuftopal.com/fraksiyonel-lazer/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.