Estetik Diş Hekimliği Hizmetleri Nedir?

TAKİP ET

Gülüş şekli, renk ve hizası olarak diş tedavisi sunan estetik diş hekimliği son zamanlarda oldukça fazla ilgi gören diş alanı olmaktadır. Dişlerin kusursuz görünüme sahip olunması kişiler için oldukça önemlidir.

Özgüven konusu başta olmak üzere hastanın kendisini daha iyi hissetmesi adına yapılan tüm estetik diş tedavilerini pendik diş hastanesi yapmaktadır. 

 

 Gülüş Tasarımı Nedir?

 

 Gülüş tasarımı çeşitli sebepler ile estetik açıdan görünümünde bozukluk olan dişler ve diş etlerinin tedavisinde hastaların yüz şekilleri ve gereksinimleri de göz önüne alınarak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemi gülüş tasarımı olmaktadır. Her hastanın estetik gereksinimleri farklı olmasından dolayı yapılan işlemler de kişiye özel olarak belirlenmektedir. Bu işlemlerin belirlenmesinde hastanın yüz hatları ve cinsiyeti bununla birlikte yaşı ve beklentileri gibi faktörler rol oynamaktadır.

 

 Hangi İşlemleri Kapsar?

 

 Gülüş tasarımı tedavisi öncesi var olan çürük dişler ve diş eti hastalıkları tedavi edilmektedir. Diş temizleme işlemleri uygulandıktan sonra ise hastaların ihtiyaçlarına göre işlemler için program yapılır. Bu işlemler genel olarak gingivektomi tanımı yapılan diş eti estetiği tedavisi ve diş beyazlatma yöntemler eğer diş eksikliği varsa eksikliklerin tedavisi için implant ve protez uygulamaları, porselen lamine ve kaplama ile zirkonyum kaplama ve tel tedavisi yer almaktadır.

 

 Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

 

 Bu tedavi de öncelik hastanın beklentileri olmaktadır. Bu beklentileri doğru anlamak ve doğru uygulamak için en doğru tercih pendik diş hastanesi olmaktadır. Hasta ağzından ölçüler alınarak tedavi devam eder. Daha sonrasında bu ölçüler ile tasarım yapılmaktadır. Planlamalar tamamlamasının ardından eğer ortodontik tedaviye gerek kalmadığı takdirde öncelikli olarak diş etlerinde var olan seviye bozuklukları düzenlenir ve tedavi tamamlanır.

 

 Gülüş Tasarımı Kalıcı mıdır?

 

Gülüş tasarımının kalıcı olup olmadığı ya da süresi belli etmek doğru değildir. Kronların ve köprülerin ortalama 10 yıl kullanım süresi mevcut olmaktadır. Bununla birlikte diş bakımı ve kontrollerinin düzenli yapılması kalıcı olup olmadığını etkileyen konular arasında yer almaktadır. Ulusoy Diş Kliniği gülüş tasarımı tedavisini uygulayan ve pendik diş hastanesi konumunda estetik diş hekimliği hizmetleri vermektedir.