Emre Terzioğlu Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşındadır?

TAKİP ET

Yaptığı şarkılar ile kısa sürede yükselen müzisyen Emre Terzioğlu, hayatıyla ilgili de sosyal medyada gündeme gelmeye başladı. Emre Terzioğlu kimdir, nerelidir? Emre Terzioğlu, sosyal medya adreslerinde merak edilmeye başladı. Yaptığı işlerle kısa sürede başarı merdivenlerini tırmanan müzisyen Emre Terzioğlu, sosyal hayatıyla da gündeme geliyor. Meraklılar, " Emre Terzioğlu kimdir? Emre Terzioğlu kaç yaşında, nereli? Emre Terzioğlu hayatı nedir? gibi sorulara cevap arıyor.

Genç sanatçı ve fenomen, sosyal medyadaki çıkışlarıyla sosyal medya sakinleri tarafından ilgi çekiyor. Vatandaşların merak dolu sorularının da odağı haline gelen Emre Terzioğlu, el attığı her işi zevk alarak yaptığını belirtiyor.

Emre Terzioğlu, kısa olarak kendisini, (Emre Terzioğlu kimdir? Emre Terzioğlu kaç yaşında, nereli?) şu şekilde ifade ediyor.

 

Emre Terzioğlu kimdir?

Doğum tarihi: 9 Aralık 2003

Kaç yaşında: 18 yaşında

Nereli: Balıkesir, Edremit

Boy: 1,8 m

 

Emre Terzioğlu (d. 9 Aralık 2003, Balıkesir, Edremit), Türk Müzisyen. 2003 yılında Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Instagram üzerindeki fenomenliğini devam ettirerek 2019 yılında müzik sektörüne giriş yaptı.

Son zamanlarda yaptığı remixler ile kısa sürede büyük kitlelere ulaşan Terzioğlu, Spotify'ın "En İyi 50 - Türkiye" gibi önemli listelerinin ilk sıralarında yer aldı.

Emre Terzioğlu Resmi Instagram ve Facebook hesapları;

www.instagram.com/emreterzioglumusic

www.facebook.com/emreterzioglumusic