Elektrikçi Ayakkabısı-Güvenli Kablar

TAKİP ET

Koruyucu iş ayakkabısı satın almadan önce işinizin risklerini dikkatlice analiz etmeniz gerekir. Bu analizler sonucunda ihtiyacınız olan ayakkabı ve botları satın alabilirsiniz. Ayakkabılar genellikle gün boyu giyildiği için rahat olmalı ve iş yerinde olası iş kazalarına karşı önlem içermelidir.

Elektrik çarpması riskinin yüksek olduğu alanlarda elektrikçi iş ayakkabısı kullanılmaktadır. Ayrıca lojistik, hafif sanayi, otomobil ve inşaat gibi sektörlerde de kullanılabilir. Elektrikçi iş ayakkabıları, çeşitli işlevler ve etkinlikler için üretilmiştir. Farklı renk ve çeşitlerdeki modellerin yanı sıra rahat ve konforlu ayakkabı modelleri de bulunmaktadır.

Elektrik işleri için dar alanlara girenler ve yüksek yerlere tırmananlar için çekiş en önemli faktördür. Elektrikçi ayakkabısı; kaymaz, dayanıklı, yüksek tutuşlu ayakkabılardır. Tüm ayakkabı modelleri gerekli iş güvenliği standartlarına göre tasarlanmış ve gerekli tüm testlerden geçmiştir. Yalıtkan malzemeden yapılmış elektrikçi ayakkabı ve botları su tutmaz ve nefes alabilir.

Elektrikçi Ayakkabılarının Özellikleri

Yüksek performansa sahip ayakkabılar elektrikçiler için bir zorunluluktur. Çalışan insanların risk durumuna bakmak, elektrikçi ayakkabılarının özelliklerinin önemini bir kez daha teyit etmektedir. Bu ayakkabıların esnek ve aşınmaya dayanıklı kumaştan üretilmiş olması ayakkabıların önemli özelliklerinden biridir. Yırtılma direnci, mukavemet ve dayanıklılık, yalıtımın korunması için çok önemlidir.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra elektrikçi ayakkabısı çeşidinde ek özellikler ve model seçenekleri bulunmaktadır. Bu ayakkabılar çalışanların sağlık ve güvenliğini korumak açısından önemli özelliklere sahiptir ve tüm önlemler alınmıştır.

Güvenli Kablar

Bakım ve temizlik gibi işlemlerde kullanılan sıvı kimyasallarla teması en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Pirinç mekanizmalı yeni akıllı pompa sistemi, temizlik sürecinde doğru kullanım sağlar ve el temasını engeller. Yanıcı kimyasalların depolanması ve taşınması için mevcut en ekonomik ürünlerdir. Doldurma ve boşaltma tek ağızdan yapılır.

Ağız içerisinde bulunan alev tutucu sayesinde dolum ve boşaltma esnasında kıvılcım ve parlamayı önleyerek ek güvenlik sağlar. Çelikten imal edilmiştir ve içi çinko kaplamadır. Ayrıca güvenli kablar kontrollü bir boşaltma işlemi gerçekleştirmek için bir huni cihazı kurulabilir. Polietilen kaplar asitler ve aşındırıcı kimyasallar için kullanılabilir. Bu kapların metal aksamları paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve namluda alev tutucu bulunmaktadır. Elektrikçi ayakkabısı ve güvenli kablarını sitemizden alabilirsiniz