Ekranların Sevilen Dizisi Mahkum

TAKİP ET

Fox TV'de her perşembe günü akşamı saat 8'de yayınlanan Mahkum dizisi oldukça ilgi çekicidir. Bir savcının ailesiyle mutlu bir şekilde yaşarken bir anda başına garip bir olay gelmesiyle değişen hayatını anlatmaktadır.

Her bölümü farklı bir heyecan olan dizi, senaryosuyla, oyuncu kadrosuyla ve anlatmak istedikleriyle izleyicileri ekrana kilitlemektedir. Farklı bir anlatım tarzına sahip olan bu dizinin son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler Mahkum son bölüm izle yazarak izleyebilirler. Çok beğenilen bu dizinin her bölümünü bu yöntemle izleyebilirsiniz. Böylece Mahkum dizisini üst düzeyde bir görüntü ve ses kalitesinde Mahkum dizisini seyretmeniz mümkün olacaktır.

Mahkum Dizi İzle

Mahkum dizisi bir savcının başından geçenleri anlatır. Mutlu bir şekilde ailesiyle hayat süren savcı Fırat Bulut’un bir anda kendisini cezaevinde bulmasıyla hayatı değişir. Cezaevinde olmasının nedeni karısını ve kızını öldürmesidir. Fakat savcı Fırat Bulut, eşini ve kızını öldürüp öldürmediğini hatırlayamaz. Savcı başından geçen olaylardan önce Barış Yesari’nin davasını incelemiştir. Yaşadığı olayların bununla bir ilgisinin olup olmadığını kavramaya çalışır. Bunun için hapisten kaçmaya çalışır.

Oldukça heyecanlı olan bu diziyi kaçırmamak veya yeni başlayacak olanlar Mahkum dizi izle yazarak izleme şansını yakalayabilirler. Her Perşembe Fox TV’ de çıkan dizi sürükleyicidir. Kurgusu, anlatımı ve oyuncuların performanslarıyla beğeni topladığı söylenebilir. Mahkum dizisinin üst düzeyde bir oyuncu performansına ev sahipliği yaptığını rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır.

Mahkum Dizi Oyuncuları

Geniş oyuncu kadrosuyla herkesi ekrana kilitleyen Mahkum dizisinde profesyonel oyuncular bulunmaktadır. Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı dizide, Seray Kaya, Melike İpek Yalova gibi isimler de rol almaktadır. Yine dizide Bülent Düzgünoğlu, Hakan Satılmış, Nihal Koldaş da rol alan isimler arasında bulunmaktadır. Ayrıca Mahkum dizisinde Mehmet Ulay, Hakan Karsak, Alara Bozbey ve Anıl İlter Mahkum dizi oyuncuları arasında yerini almaktadır. Oldukça geniş oyuncu kadrosu olan dizinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır. Sevilen ve başarılı oyuncularıyla ilgi çekici bir dizi olan Mahkum, 14 Aralık’ta yayınlanmaya başladı. Her perşembe günü akşamı saat 20:00’de Fox TV’de yayınlanmaya devam etmektedir.