Büyük Beden Abiye Elbise Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

TAKİP ET

Büyük beden abiye elbiseler ile göz kamaştırmak artık çok daha kolay oluyor. Önemli olan kendi vücut tipinize ve aynı zamanda zevklerinize uygun seçimler yapmanızdır. Elbette bu sırada bazı detayları da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Böylelikle özel davetlerde tüm gece boyunca tüm bakışlarınızı üzerinizde toplayabilir, şıklığınız ile göz kamaştırabilirsiniz. Nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda ise bazı tüyolar aktaracağız. 

Demode Görünmek İstemezsiniz!

Öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken unsur son moda büyük beden abiyeler arasından seçim yapmanızdır. Demode bir görünüm sergilemeyi asla istemezsiniz. İşte bu nedenle dolabınızda yıllardır bekleyen, renkleri, desenleri ya da kesimi ile çoktan modaya yenik düşmüş olan elbiseler yerine son moda büyük beden abiyeler ile boy gösterin. Moda her daim değişiyor ve modaya ayak uyduranlar şıklık noktasında da bir adım önde oluyor. Dolayısıyla yeni sezon büyük beden abiyeler öncelikli seçimin olması ve eski sezon abiyelerden de uzak kalmalısınız. 

Yaka Kesimi Çok Önemli! 

Abiye elbiselerde kumaştan, modelden ve renkten daha önemli bir detay var; yaka kesimi! Eğer boyunuzu bir miktar daha uzun göstermek isterseniz V yaka kesimine sahip olan abiye elbiselere yönelebilirsiniz. Eğer göğüslerinizi daha küçük göstermek isterseniz bu durumda sıfır yaka büyük beden abiye elbiseler arasından seçim yapabilirsiniz. gerdanınızı gizlemek için de tercihiniz daha açık yakalı modeller olmalı! Straplez kesim buyuk beden abiye elbiseler de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ancak bu durumda omuz dekoltesi önem taşıyor ve bu bölgedeki fazlalıkları gizlemeniz daha zor olabilir. 

Simli Kumaşlar Her Daim Gözde! 

Dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri de büyük beden abiye elbise modellerinin hangi kumaşlardan yapıldığıdır. Simli ya da payet süslemeli kumaşlar kuşkusuz daha çarpıcı görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda simli elbiseler özel ışıltıları sayesinde fazla kilonun arka planda kalmasını da sağlayabiliyor. Simli yani ışıltılı kumaşların önemli bir özelliği daha var. O da hiçbir zaman modaya yenik düşmüyor olmalarıdır! Işıltınız ile göz kamaştırmak isterseniz simli abiye elbiseler arasından gönül rahatlığı ile tercihte bulunabilirsiniz. 

Abiye Elbise Üzerinize Tam Oturmalı! 

Üzerinde titizlikle durmanız gereken hususlardan biri de beden seçimidir. Yani büyük beden abiye modelleri giydiğinizde üzerinize tam oturmalıdır. Fazlalıkları gizlemek adına bir beden büyük elbise giymek en yaygın hata olmakla birlikte şıklığı da en fazla sekteye uğratan hata oluyor. Elbisenin üzerinize tam olarak oturması ise olduğunuzdan daha kilolu görünmenizi engellemek için önemli bir detaydır. 

Kendinizi Uzun Elbiseler İle Sınırlandırmayın!

Büyük beden olmak mutlaka uzun etek boyuna sahip elbiseleri giymek gerektiği anlamına gelmez. Diz hizasında ya da diz üstü etek boyuna sahip büyük beden kısa abiye elbiselerin de size çok yakışacağından emin olabilirsiniz. Bu nedenle modelleri incelerken etek boyundan ziyade yukarıda sıraladığımız unsurlara odaklanmanız daha doğru olur. Gösterişli bir davet yerine daha sade bir davete katılacağınızda da büyük beden nikah elbisesi modellerine yönelebilirsiniz. Bu elbiselere en uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenler soluğu Buyukbedenstil.com adresinde alıyor. Sitede model seçenekleri kadar beden seçenekleri de bir hayli fazla ve fiyatlar da yüz güldürmeyi başarıyor. Mutlaka siz de uğrayın!