Aquasis Deluxe Resort & SPA

TAKİP ET

Yaz tatili yapmak isteyenlerin önünde çok sayıda alternatif bulunuyor. Bazı insanlar; Antalya ve Muğla gibi şehirlerde yer alan popüler ancak bir hayli kalabalık olan yerlere gitmek istemezler. Daha sakin bir yerde tatil yapmayı amaçlarlar.

Didim; çok popüler olmayan ancak tatil ihtiyacı hisseden insanlara hitap eden bir yer! Aynı zamanda bünyesinde çok sayıda kaliteli otel barındırıyor. O otellerden birisi de Aquasis Deluxe Resort & SPA!

Aquasis Deluxe Resort & SPA Nelern Vaat Ediyor?

Bu otelin her bir detayına hayran kalacaksınız. Ancak, otelde kalmak adına çok önceden rezervasyon yaptırmanız şarttır. Rezervasyon imkanları için otelin sitesini ziyaret etmelisiniz. İstediğiniz takdirde otelin müşteri hizmetlerini arayarak erken rezervasyon için doğru yerlere yönlendirebilirsiniz. Bu oteli tercih etmek isteyenlerin önünde geçerli sebepler bulunuyor. Her şeyden önce, otelin Didim’in tarihi dokusu ve mimarisini en iyi şekilde yansıttığını ifade edebiliriz. Bunun yanı sıra, Aquasis Deluxe Resort & SPA; mavi bayraklı plajı ile de dikkat çeker. Hem ailelere hem de balayı çiftlerine hitap eder.

Bu oteli özel kılan detayların başında ultra her şey dahil konsepti geliyor. Siz de bu otele geldiğiniz takdirde yalnızca konaklama için ücret ödeyeceğinizi bilmelisiniz. Bir başka deyişle, oteldeki yeme içme imkanlarından ücretsiz olarak faydalanırsınız. Hatta, yerli veya yabancı fark etmeksizin tüm alkollü ya da alkolsüz içeceklerin de size bedava sunulacağını bilmelisiniz. Aquasis Deluxe Resort & SPA; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden gelenin en iyisini yapar. Muhteşem akşam şovları ile dikkat çeker. Müşterilerinin olabilecek en iyi şekilde eğlenmesini sağlar. Bunun yanı sıra, günlük aktiviteleri, yarışmaları, disko, karaoke ve oyun salonu seçenekleri, çeşitli havuz oyunları ve daha birçok özelliğiyle de fark yaratır.

Otelin Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

Takdir edersiniz ki, bir oteli özel kılan detayların başında oda seçenekleri ve imkanları gelir. Aquasis Deluxe Resort & SPA; hem lüks hem de standart odalar vaat eder. Diğer otellerde bulamayacağınız göl evlerine sahiptir. Bu sayede, insanların kalabalık otel ortamından bir nebze olsun sıyrılmasını ve daha sakin bir ortamda tatil yapmasını mümkün kılar. Bunun yanı sıra, bahçe ve plaj ile iç içe tatil vaat eden sunset terrace, özel bahçeli, havuzlu ve lüks oluşuyla fark yaratan superior villa, farklı ihtiyaçlara hitap eden süit ve deluxe oda seçenekleri de dikkat çekicidir.

Aquasis Deluxe Resort & SPA; mavi ile yeşilin bir araya geldiği noktada yer alır. Şehrin gürültüsünden uzak olması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, özel iskelesi ve sahiliyle de ziyaretçilerini büyüler. Bodrum Menderes veya İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ulaşılabilecek bir yerdir. Ayrıca, Didim’deki gezilip görülebilecek birçok yere de son derece yakındır. Aquasis Deluxe Resort & SPA fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.