Yılport Samsunspor - Balıkesirspor maçının ardından

TAKİP ET

- Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:- "Bir takımın saha içinde yapabileceği her şeyi yaptık"- Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek:- "Bir an önce transferler yapıp dinç ve dinamik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz"

SAMSUN (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu ​​​​​​​(TFF) 1. Lig'in 2. haftasında konuk ettiği sahasında Balıkesirspor'u 3-1 yenen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Bir takımın saha içinde yapabileceği her şeyi yaptık" dedi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk maçlarının çok zor olduğunu ve koşan bir rakibe karşı bu şekilde oynamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Geldiği günden itibaren yeni bir oyun sistemi ve oyun düzeni üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Altıparmak şunları kaydetti:

"Bugün nispeten özellikle maçın başında bunu muhteşem yaptık diyebilirim. Bir takımın saha içinde yapabileceği her şeyi yaptık. 2. yarı bulduğumuz golden sonraki pozisyonlarımız, oyuncuların isteği arzusu bizi çok mutlu etti. Tüm oyuncuları ve gelen taraftarları kutluyorum. Taraftarlar oyunun her anında bizimle birlikte yaşadılar. Bizim gibi taraftarımız da çok özlemiş taraftarlı futbolu. İstediğimiz 3 puan vardı ve o 3 puanı aldık. Artık bu maçı unutup Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Buradan herkesi tebrik ediyorum."

- Şimşek: "Samsunspor teknik ekibini ve taraftarı kutluyorum"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, rakibin zorlu olduğunu ve sahada seyirci avantajını çok iyi kullanacağını bilerek maça çıktıklarını kaydetti.

19 transfer yapmış bir takıma karşı hiç transfer yapmamış bir takımla sahaya çıktıklarını anlatan Şimşek, "Oyuncularıma ilk 20 dakika gol yemezsek hızlı oyunlarını tutabileceğimizi söylemiştim. Kendi hatamızdan 2 gol yedik. 2. yarı beraberliği yakalayabileceğimiz pozisyonlarımız oldu fakat değerlendiremedik. Samsunspor teknik ekibini ve taraftarı kutluyorum. Bundan sonraki maçlar da zor olacak. Zor bir lig bizi bekliyor. Biz de bir an önce transferler yapıp dinç ve dinamik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.