Şehrin spor gücüne güç katıyoruz

TAKİP ET

Samsun'un sportif alanda güçlü bir kent olduğunu söyleyen İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin, 'Bu güçlü şehrin branşlarını daha da güçlendirmek, devletin sportif alanlardaki gücünü branşlarla buluşturmak için dur durak demeden çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin, Samsun’da 70’e yakında branşta sportif faaliyet gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Tüm imkanlarımızı, branşlarımızın daha da güçlenmesi için seferber ettik. Tesislerimiz, salonlarımız, odalarımız, malzemelerimiz, tüm branşların, branş temsilciliklerinin, sporcuların, yöneticilerin hizmetindedir” diye konuştu.

BÜTÜN BRANŞLARA EŞİT HİZMET
Samsun’da aktif olarak 70’e yakın branş olduğunu söyleyen İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin, bütün branşlara eşit bir şekilde hizmet verdiklerini belirterek, “Şehrimiz, güçlü bir spor kentidir. Salon sporlarında Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig’lerde takımlarımız bulunuyor. Hem bu takımlarımıza hem de diğer branşlara güç katacak hizmetler gerçekleştiriyoruz. Tesislerimizdeki tüm alanlarda, branş temsilciliklerine, kulüp yöneticilerine ve sporculara, ihtiyaçları doğrultusunda oda, spor alanı ve malzeme temini sağlıyoruz. Herhangi bir mağduriyet oluşmaması ve tüm branşların devletin spor alanındaki gücünü arkasında hissetmesi için çalışıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün kontrolünde, ilçe müdürlüğümüzün denetiminde gerçekleşen bu hizmetlerle, Samsun’un spor gücüne güç katmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Tesislerimizde, herhangi bir branşın mağdur olması, sıkıntı yaşaması, temin edilen spor alanı, malzeme, oda ve toplantı salonu gibi imkanlardan faydalanması söz konusu olamaz” dedi.

ANTRENÖR’DEN TEŞEKKÜR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tesislerin ve sportif alanların, büyük takımların ihtiyaçlarına dahi karşılık verebilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen İlkadım 55 Spor Kulübü ve Canik Belediyespor Kulübü Antrenörü Erdem Işık, “Şehrimizi temsil etmek için gençlerimizle mücadele ediyoruz. Büyük liglerdeki takımların sahip olduğu bütün tesis imkanlarına, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda sahibiz. Bu anlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde, İlkadım 55 Spor Kulübü ve Canik Belediyespor olarak, şehrimizin önemli spor markalarından birisi yapacağımıza olan inacımız tamdır. Pandemi süreci, tüm branşlarda olduğu gibi bizi de etkiledi. Ancak yeniden güçlenmek ve Samsunlu gençlerin spordaki başarılarını tüm Türkiye’ye göstermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.