Samsunspor'un Transfer Tahtası Açılması Göztepesporlu Taraftarların Zoruna Gitti

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun girişimleri ile Ankara bağlantıları sonucunda açılan transfer tahtası, birkaç Göztepesporlu taraftar grubunun zoruna gitti.

 

Samsunspor'da Başkan Erkut Tutu'nun bugün Ankara'da transfer tahtasını kaldırmak için yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Başkan Tutu ve Yönetim transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı bularak tahtayı açtığı belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Samsunspor sezonun ilk yarısında yapacağı transferler öncesi önünde bulunan en büyük engellerden biri olan transfer tahtasını açarak transferler için kolları sıvadı.

 

GÖZTEPELİLERE TEPKİ YAĞDI

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetimi tarafından 8 Milyon TL olan paranın Samsunlu işadamları ve hayırsever işadamlarından destek alınarak tamamlanacağını düşünerek, bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan destek aldı. Bakan Kılıç ile görüşmeler yapan Erkut Tutu, ihtiyaç olan paranın iş adamlarından karşılanacağını, Bakan Kılıç’ın da iş adamlarından para desteği istemede yardımcı olacaklarını belirtti. Göztepesporlu taraftar grubu, Bakan Kılıç’ın Samsunspor’a desteğini, para desteği yapıldı şeklinde yorumlaması, Samsunsporlu taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı.

   

TRANSFER TAHTASI KALDIRILDI

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptığı görüşmelerin ardından Yaklaşık 8 milyon TL tutarındaki federasyona yatırılması gereken kaynağı bulduğu ve Federasyona yatırdı, bu sayede Samsunspor'un transfer tahtasının açıldığı belirtildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise bu gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür mesajları yayınladılar. Samsunspor'da bugün yaşanan son dakika gelişmesinin ardından transferde presnipte anlaşam sağlanan bir çok oyuncunun yarın resmi sözleşmeleri imzalamaları bekleniyor.