Samsunspor Derneği, basın ve medya sorumlusu Köksal Bulut oldu

TAKİP ET

'Samsunspor Derneği ve Şirket' arasında yapılan protokolün ardından istifasını sunan İsmail Uyanık'ın yerine Suat Çakır seçildi. Dernek Yönetimi, üyeler arasında yeni görev dağılımını belli oldu. Samsunspor Derneği, basın ve medya sorumlusu Köksal Bulut oldu.

Samsunspor Derneği,basın sorumlusu Köksal Bulut oldu‘Samsunspor Derneği ve Şirket’ arasında yapılan protokolün ardından istifa eden İsmail Uyanık’ın yerine Suat Çakır seçildi.
Dernek Yönetimi, üyeler arasında yapılan görev dağılımını ile tamamlandı.

Yönetim kurulu tarafından Samsunspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na Suat Çakır getirildi. Kulübün resmi internet sitesinde de Başkan Suat Çakır imzalı, eski Başkan İsmail Uyanık’a teşekkür mesajı yayınlandı.

SUAT ÇAKIR ESKİ BAŞKAN İSMAİL UYANIK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Mesajda, “Kulübümüze bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Sayın İsmail Uyanık’a teşekkür eder, kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz. Yönetim Kurulu olarak Samsun ve Samsunspor için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.” İfadelerine yer verildi.

BASIN VE MEDYA SORUMLUSU BULUT
Samsunspor’da bir süredir yönetimde yer alan ve adından sıkça söz ettiren, iş dünyasında da belirli bir yer edinen Uğur Ofset’in yöneticilerinden olan Köksal Bulut, basın ve medya sorumlusu oldu.

YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU
Başkan: Suat Çakır
Başkan Vekili: Ali Kemal Gedikli
Başkan Vekili: Kadir Gürkan
Genel Sekreter: Haluk Tan
Mali İşler Sorumlusu: Osman Arslan
Spor Şube Sorumlusu: Özgür Ünal
Taraftar ve İletişim Sorumlusu: Murat Özduman
Halkla İlişkiler Sorumlusu: Sezai Onaran
Pazarlama ve Gelir Artırma Sorumlusu: Nuri Demirarslan
Medya Sorumlusu: Köksal Bulut