Karasamsunspor Kulübü moral yemeği

TAKİP ET

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Karasamsunspor Kulübü Yönetimi yeni sezon öncesi moral yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte yeni sezonda Kulüp Başkanı Albay Hasan Yıldırım şampiyonluk sözü verdi.

Samsun'un köklü kulüplerinin yer aldığı ve 14 takımın boy göstereceği Samsun Süper Amatör Liginin iddialı ekiplerinden Karasamsunspor Kulüp yönetimi yeni sezon öncesi moral yemeğinde buluştu.

Ihlamur Cafe de düzenlenen yemeğe İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, İyi Parti Meclis Üyeleri Adem Yıldırım, Karasamsunspor Başkanı Albay Hasan Yıldırım, Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Karasamsunspor Kulübü Başkanı Albay Hasan Yıldırım yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek iddialı bir kadro ve teknik heyetle bu hedefe ulaşacaklarına yürekten inandıklarını ifade etti, Yıldırım yemeğe katılarak sporcularına moral veren İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş ve ekibine de teşekkür etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş Karasamsunspor'a yeni sezonda başarı dilerken, İlkadım Belediyesi olarak sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. İyi Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü anımsatarak, bu doğrultu da hareket eden sporcuların her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.