Çağatay Kılıç'ın ayağı Samsunspor'a uğurlu geldi

TAKİP ET

Samsun'a gelen Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsunspor'un 3-1 kazandığı Balıkesirspor maçını 19 Mayıs Stadında izledi. Çağatay Kılıç'ın ayağı Samsunspor'a uğurlu geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'a gelerek çeşitli ziyaret ve toplantılara katıldıktan sonra Samsunspor'un Balıkesirspor maçı için tribünde yerini aldı.

Geçtiğimiz Cuma günü Samsun'a gelen Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiği, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı yönetimi ile toplantı gerçekleştirdiği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerini, Balıkesirspor maçı öncesi ise Nuri Asan Tesislerine giderek Samsunsporlu futbolcularla görüşerek, moral verdi. Kılıç ardından ise Samsunspor'un Balıkesirspor maçı için 19 Mayıs Stadına gitti.

Geçtiğimiz yıllarda Samsun milletvekili olan Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'a yaptığı ziyaret turlarının ardından gittiği maça ise uğur getirdi. Kılıç, Yılport Samsunspor'un Balıkesirspor'u 3-1 yenmesi sonrası Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ile birlikte büyük sevinç yaşadı.