Rusya İle Savaş Çıktı Zannettim

TAKİP ET

Milli Seferberlik ilan ediliğini duyan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Türkiye ile Rusya arasından savaş çıktığını zannetmiş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Milli Seferberlik ilanından sonra kamuoyunda Milli Seferberlik nedir tartışmaları başladı. Milli Seferberlik ilanının açıklandığını duyan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise Türkiye ile Rusya arasında savaş çıktığını zannetmiş.

TBMM'de söz alan Hayati Tekin kürsüde açıklamasını şu şekilde yaptı.

'Bugün bakıyoruz milli seferberlik ilan ediliyor. (Bende zannettim Rusya ile savaş çıktı) kime karşı seferberlik ilan edildi? Yanlış politikalarla beslediğin ve göz yumduğun teröriste karşı. (Bu sadece bizim imajımızı küçültür.) Esad’a karşı geldin, Amerika’yı dost zannettin neticede  sonradan terörist olma PYD ile 900 km’lik sınırın oldu.

Bir hafta önce de başka bir seferberlik ilan edildi. Kurtuluş savaşı gibi son barut olan yastık altındaki dolarlara muhtaç kalındı. Meğerse seferberlik ilan edenlerin hiçbir şey umrunda değilmiş.

Fedakarca 100 dolarını bozduran simitçinin gözüne baka baka milyon dolarlık uçak alma sevdasına düşenleri gördük.  Yuh artık diyerek onları hakka ve halka havale ediyorum. Yüce meclisi saygıyla selamlarım.'