MHP'den Ak Partili Terma Belediye Başkanı'na Ziyaret

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Terme İlçe Başkanlığı görevine getirilen Resul Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

 

MHP Terme ilçe Başkanı Resul Şahin parti yönetim kurulu üyeleri Abdullah Beşirli, Erkan Kavas, Mazhar Katar, Cevdet Yüksel, Yusuf Demircan, İsmail Şahin ve Sinan Bayraktar ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette Belediye Başkanı Şenol Kul İlçe Başkanı Şahin ve MHP’nin yönetim kurulu üyelerine Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

MAKYAJ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kul Terme’nin sorunlarını hep beraber el birliği ve sabırla aşacakları ifade ederek “İlçemizdeki sorunları makyajla değil kalıcı ve kökünden çözmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

 

ORTAK PAYDAMIZ TERME

Terme ile ilgili sorunların çözümünde MHP Terme ilçe teşkilatı olarak hiçbir siyasi parti gözetmeksizin birlikte hareket edeceklerini vurgulayan İlçe Başkanı Resul Şahin “Ortak paydamız Terme. Terme’ye hizmet. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Terme’nin hak ettiği hizmetleri almasını, eksik olan sorunların giderilmesini istiyoruz. Bu konuda çalışmalarınızın takipçisiyiz ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.