Göksel İMG'ye Konuştu; Medyanın Sorumluluğu Büyük

TAKİP ET

Türkiye'de son dönemde yaşanan terör saldırılarının AK Parti'nin ortaya koymuş olduğu 2023 vizyonundan asla alıkoymayacağını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun İnternet Medya Grubu üyelerine AK Parti İl başkanlığında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Samsun'un son dönemde yatırımlar bakımından büyük mesafeler kaydettiğini belirten Göksel;'Başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere AK Parti milletvekillerinin Samsun için büyük bir çaba ve özveri ortaya koymaları şehrimizin gelişmesi ve büyümesi açısından çok önemlidir. AK Parti tüm kadrolarıyla birlik ve beraberlik içinde Samsun'un hak ettiği yere gelebilmesi için bundan sonra da azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir.' dedi.

 

2 YILDA TESLİM EDİLECEK

Türkiye'de 22 ilde yapılacak olan şehir hastanesinden birinin Samsun'da yapılacak olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Göksel;'Şehir hastanemizin temeli Rönesans Holding tarafından yılbaşından sonra atılacak. 1100 yataklı bu dev hastahane 2 yılda bitirilecek ve 2019 yılının başında teslim edilecek. Samsun artık sağlık kenti olma yolunda şehir hastanesinin kurulmasıyla birlikte çok önemli bir mesafe almış olacak. En modern teknolojik ürünlerle donatılacak olan şehir hastanesinde vatandaşlarımız her türlü sağlk hizmetlerinden yararlanabilecek. Bu hastanenin Samsun'da yapılmasında özellikle sayın bakanımızın ve yer tahsislerinde ufak tefek yaşanan sıkıntıları anında çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katkılarını takdirle karşılıyoruz.' diye konuştu.

 

MEDYANIN SORUMLULUĞU BÜYÜK

Samsun'un sorunlarını, beklentilerini, özlemlerini muhalefeti, iktidarı ve Samsun halkının tümüyle büyük bir sinerji yaratarak çok daha kolay çözeceklerini kaydeden Göksel;'özellikle güçlü bir yerel medyası olan Samsun'da asayiş haberlerinin çok daha fazla öne çıkarılması, yapılan yatırımların ve hizmetlerin geride planda gösterilmesini doğru bulmuyorum. Yerel medyamızdan bu konuda daha fazla duyarlılık bekliyorum. Bu şehir bizim ve geminin içinde hep birlikte yer alıyoruz. Samsun ne kadar gelişir ve büyürse bundan herkes nasibini alacaktır. Şehrimizdeki güzellikleri ortaya çıkarıp bunların haber olarak verilmesini önce Samsunlu bir vatandaş sonra da sorumluluk makamında oturan bir siyasetçi olarak sizlerden bekliyorum.' şeklinde konuştu.

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak parti genel merkezinin yapmış olduğu anketlerde teşkilat çalışmalarında 2. olduklarını bunun da Samsun için gurur kaynağı olduğunu sözlerine ekleyen Göksel;'Gerek ilçe başkanlarımız gerekse belediye başkanlarımızla tam bir uyum içindeyiz. İlçelerde görev yapan belediye başkanlarımız gece gündüz demeden çalışarak'İlçeme hangi güzel hizmeti getirmeliyim?' derdine düşmüş. İnanın bütün ilçelerimizde durum aynı. İlçe başkanlarımız vatandaşlarla el ele gönül gönüle bir muhabbet içinde çalışmalarına devam ediyor. Bizler de onların bu yürekli duruşuna il teşkilatı olarak katkı vermeye devam ediyoruz. işte bu birliktelik 14 yıldır AK Parti'yi tüm Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da başarıya götürüyor. Durmak yok yola devam edeceğiz.' diyerek sözlerini tamamladı.