Çiğdem Karaaslan Ödül Törenlerinde Boy Gösteriyor

TAKİP ET

Samsun'da İMG tarafından düzenlene Medya Ödülleri'ne katılmayan AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun harici her yerde düzenlenen ödül törenlerinde sıkça katılmaya başladı.

 

Samsun hariç her yerde ödül törenlerine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Anadolu Medya Ödülleri'ne katıldı.

Karaaslan törende yaptığı konuşmada, ''15 Temmuz vurgusu üzerinden gerek ulusal basının, gerek Anadolu medyasının göstermiş olduğu tavır sergilemiş olduğu milli duruş takdire şayan. Şehitlerimizi anarak her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanında anadolu medyasının, özellikle anadolu coğrafyasının tüm kültürel zenginliğine bu zenginliğin ekranlara taşınması vesilesiyle milyonlarla buluşmasına, bütün yaşanmışlıkların bütün izlerin bu coğrafyanın bize sunmuş olduğu tüm kadim ve manevi değerlerin ekranlar vasıtası ile tüm Türkiye ile buluşmasına vesile oldukları teşekkür ediyorum. Öte yandan yerelde siyaset yapan bizlerin yol arkadaşları oldukları için, ekranların önündeki tüm temsilcilerin ve ekranların arkasındaki anadolu yayıncılarının tüm emektarlarını saygıyla selamlıyorum'' diye konuştu.