Şıklığı Konforla Buluşturan Şal ve Eşarp Modelleri Shecarf'ta!

TAKİP ET

Birbirinden konforlu, şık, trend ve tarz şal ile eşarp modelleri için Shecarf online alışveriş platformundan başka yere ihtiyacınız yok!

Birbirinden konforlu, şık, trend ve tarz şal ile eşarp modelleri için Shecarf online alışveriş platformundan başka yere ihtiyacınız yok! Sektörün liderlerinden biri olan Shecarf’ta en ünlü eşarp markalarının en uygun fiyatlı seçeneklerini ve en kaliteli ürünlerini tek bir alışveriş sitesinde bulmak eşarp ve şal seçimlerinizde işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Ayrıca daha da kolaylık sunmak adına sitede üyelik oluşturarak beğendiğiniz ürünleri Favorilerim kısmına ekleyebilir ve Kampanyalı Ürünler kategorisi sayesinde en güncel kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. Yılın farklı zamanlarında çeşitli kampanyalar düzenleyen bu platformda beğendiğiniz ürünleri daha ekonomik şekilde alabileceğinizi de belirtelim. Bu nedenle hem üyelik oluşturmanızı hem de sık sık sitedeki indirimleri kontrol etmenizi ve ürünlere göz atarak Favorilerim listenizi oluşturmanızı tavsiye ederiz.

En Trend Şal ve Eşarp Modelleri İçin Shecarf!

Pamuk, rayon, tivil, yün, vegan ipek, ipek, bambu kraş (crush), penye ve bürümcük gibi en kaliteli kumaş türlerine dair farklı markaların ürünlerini Shecarf’ta bulabilirsiniz. En popüler ve trend şalların üretimini yapan markalardan bazılarını; İpekevi, Sarar, Aker, Pierre Cardin, Siyane, Armine, Eflatun, Loryan Scarf ve La Boutique şeklinde belirtebiliriz.

Farklı şal ve eşarp modellerinden bazılarını da şu şekilde belirtelim;

Damalı modeller

Leopar desenli modeller

Çiçekli desenler

Monogram modeller

Janjan parlak şallar

Abiye modelleri

Simli çeşitler

Kareli ürünler

Kışlık ve yazlık farklı kumaş türlerinde ürünler

Yakma ithal desenli modeller

Jazz (Caz) kumaşlı şallar ve eşarplar

Tek renkli seçenekler

Zincir desenleri

Vegan kumaş yapısında olan seçenekler

Etol şallar 

Bunların dışında daha pek çok model arasından kendi tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyerek kolayca, hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler anlaşmalı kargo firmasına mümkün olan en kısa sürede verilerek adresinize hızlı bir şekilde teslim edilir.

Kampanyalı Fırsat Ürünleri

Kampanyalı fırsat ürünleri sayesinde ve bu ürünler dışında düzenlenen kampanyalar ile birbirinden şık eşarp ve şallara daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Örnek olarak halihazırda devam eden 1000 TL ve üzeri siparişleriniz için sepette anına %7,5 indirim ve 500₺ ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo gibi kampanyalardan yararlanarak avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz için Shecarf’ı ziyaret edip kampanyalardan yararlanabilirsiniz.