Serdar Yaman'dan ilginç aday tespiti

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Eski Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, Hüseyin Dündar ve Adem Bektaş'ın Yeniden Refah Partisi'nda aday olmamasının İl Başkanlığı'nın kötü yönetiminden kaynaklandığını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da seçim atmosferi ısındı. Siyasi partiler seçimler çin adaylarını belirleme devam ederken, partisinden aday gösterilmeyen bazı isimlerde farklı partilerden aday olmaya çalışıyor.

Çarşamba Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Dündar ve Atakum Belediyesi Eski Başkanı Adem Bektaş, AK Parti'den kendi ilçeleri için aday adayı oluş ve aday gösterilmemişlerdi. AK Parti'nin aday göstermediği bazı isimler farklı partiler ile görüşerek seçimlere grmeye çalışıyor. Hüseyin Dündar, Çarşamba Belediye Başkanı adaylığı için Bağımsız aday olarak seçimlere girerken, Adem Bektaş ise İyi Parti Atakum Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılacak. 

Samsun'un iki eski belediye başkan adayının YRP'den aday olması beklentileri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan YRP Atakum Eski İlçe Başkanı Serdar Yaman; "Samsun Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sayın Hüseyin Dündar beyin , Atakum İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Syn Adem Bektaş beyin Yeniden Refah Partisi Adayı olmamasının tek müsebbibi “YRP Samsun İl Başkanlığı’dır” Canik ilçesi için stratejileri de kazanmamak üzerine kurmuşlar. Samsun ili için bağnaz bakış , dünyaya kapalı oluş , vizyonsuzluğun göstergesidir. Bu vebal İl Başkanı ve ekibine yetecektir" ifadelerini paylaştı.

Serdar Yaman Samsun