Selülitten Kurtulma Yolları Nelerdir?

TAKİP ET

Vücudunuzdaki selülitten kurtulmanın bir yolunu arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek var. Cildinizdeki selülit görünümünü azaltmak için birkaç farklı tedavi türü mevcuttur. Hangisinin sizin için en iyi şekilde çalışacağına karar vermeden önce her tedavinin ne işe yaradığını anlamanız önemlidir. Selülit, birçok kadının kalçalarında ve uyluklarında bulunan bir yağ türüdür. Çukurlu cilt gibi görünür ve çoğu vücut bölgesinde bulunur. Ancak en çok bu bölgelerde görülür.

Selülit tedavisi, selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olduğu için popüler hale gelmiştir. Birçok selülit tedavisi mevcuttur. Örneğin mezoterapi veya liposuction gibi estetik işlemler bu tarz işlemlerin başarılı sonuçları ortaya koymasını mümkün kılar. Yine selülit tedavisinde lazer uygulamalarıyla selülit önleyici kremler de kullanılmaktadır.  Bu aşamada söz konusu uygulamaların başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için Hospitalturk ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak bu sayede üst düzeyde bir estettik uygulamasıyla tanışmanız mümkün hale gelir.

Selülit, çoğu kadını etkileyen bir cilt rahatsızlığıdır. Cildinizi zımpara kağıdıyla kaplanmış gibi hissettirebilir ve sizi dar giysiler giymekten utandırabilir. Selülit tedavisi, görünümünü azaltarak ve cilt kalitesini iyileştirerek selülitin görünümünü düzeltmek için tasarlanmıştır. Tedaviler non-invaziv ve uygun maliyetlidir, yani herkes bunları evde veya bir salonda yaptırabilir. Hospitalturk.com yeni nesil selülit tedavisi yöntemlerine dair kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.

Selülit tedavisi, yağ hücrelerini parçalayarak, kollajen üretimini uyararak, dolaşımı iyileştirerek ve sıvı tutulmasını azaltmaya yardımcı olarak selülit görünümünü azaltmayı amaçlar. Tedaviler ayrıca kollajen üretimini uyararak ve vücudunuzdaki kan akışını artırarak cildinizin dokusunu iyileştirmeyi amaçlar. Bu, daha pürüzsüz bir dokuya sahip daha sıkı bir cilt ile sonuçlanan yeni hücre büyümesini desteklemeye yardımcı olur. Eğer siz de tam olarak profesyonel bir selülit tedavisiyle tanışmayı isterseniz lütfen tıklayınız.

Selülit Tedavisinde Yeni Nesil Uygulamalar Nelerdir?

Selülit, çoğu kadını etkileyen bir cilt rahatsızlığıdır. Ancak bu tarz sorunların pratik bir şekilde giderilmesi mümkün olur. Hatta selülit tedavisi acı çekmeniz gereken bir şey değildir. Piyasada selülit görünümünü azaltabilecek kremler, jeller ve masajlar dahil birçok tedavi mevcuttur. Selülit, başta kadınlar olmak üzere birçok insanı etkileyen yaygın bir sorundur. Vücudun basen, basen gibi bölgelerinde çukurlaşma ve şişliklere neden olur. Selülit, derinin altındaki bağ dokularında sıvı tutulmasından kaynaklanır. Bu da cildin topaklı ve engebeli görünmesine neden olur.

Selülit tedavilerinin amacı, cildinizin yüzeyinin altında sıvı tutulmasını azaltarak cildinizdeki selülit görünümünü azaltmak veya hatta ortadan kaldırmaktır. Bu genellikle kremleri veya jelleri doğrudan selülitten etkilenen bölgelere uygulamayı ve ardından vücudunuz tarafından emilene ve artık cildinizin yüzeyinde görünmeyene kadar her seferinde bir ila iki dakika boyunca cildinize masaj yapmayı içerir. Burada alanında uzan olanlardan bir tedavi hizmeti almak beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Hospitalturk.com aracılığıyla kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Selülit, her yaştan kadın ve erkeği etkileyebilen bir durumdur. Özellikle kalça, basen ve basenlerde cildin çukur, yumrulu ve engebeli görünmesine neden olur. Selülit, yağ hücrelerinin alttaki bağ dokusuna doğru itilmesiyle oluşur ve bu hücrelerin yer yer dışa doğru şişmesine neden olur. Selülit tedavisi, selülitin görünümünü azaltarak, dolaşımı iyileştirerek ve cildi sıkılaştırarak iyileştirmeyi amaçlar. Selülit tedavisinde amaç selülitten tamamen kurtulmak değil, daha az fark edilir hale getirmektir.

Selülit Tedavisinde Kullanılan İddialı Teknikler

Selülit tedavisinde kullanılan teknikler söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı seçenekler çıkar. Mesela lazer tedavisi bu tarz tedavilerin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesinde kritik bir etkiye sahiptir. Bu yöntem; yağ hücrelerini parçalamak için cildinizin derinliklerine nüfuz eden yoğun ışık huzmeleri kullanır. Radyofrekans tedavisi de son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Bu, cildinizin üst tabakasındaki yağ hücrelerini yok etmek için ısı enerjisi kullanır.

Ultrason tedavisi selülit tedavisinin başarılı bir şekilde uygulanmasında kritik bir etkiye sahiptir. Bu yöntemde yüksek frekanslı ses dalgaları, lazer tedavisinden daha derine nüfuz eder. Ancak vücut dokularına enjeksiyon veya kesi gerektirmez. Selülit, çoğu kadını hayatlarının bir noktasında etkileyen yaygın bir durumdur. Cildin yumrulu görünümü ile karakterizedir ve kalça, uyluk ve karın bölgesinde görünebilir. Selülit vücudun herhangi bir yerinde görülebilse de popo veya basen gibi yağ birikiminin fazla olduğu bölgelerde daha belirgindir.

Cilt sağlığı uzmanları, selülite, cildin altındaki bağ dokusunu iterek çukurlu cilt görünümüne neden olan yağ birikintilerinin neden olduğu konusunda hemfikirdir. Selülit tedavisi, cilt yüzeyinin altındaki yağ hücrelerini parçalayarak selülit görünümünü azaltmayı amaçlayan cerrahi olmayan bir işlemdir. Lazer tedavisi, cilt yüzeyinin altındaki kollajen liflerini ısıtmak için lazer enerjisi kullanır. Bu da onların kasılmasını sağlar ve cilt katmanınızın altındaki yağ hücrelerinin hacmini azaltır.

Selülit Tedavisinin Estetik Sektörüne Katkısı Nedir?

Selülit tedavisi, selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olabilecek kozmetik bir uygulamadır. Selülit, bağ dokusunu iten ve ciltte çukurlar oluşturan yağ birikintilerinin sonucudur. Selülit tedavisi için kullanılan çeşitli teknikler vardır. Dolayısıyla bu tarz tedaviler, estetik sektörüne pozitif yönde katkı sunmak konusunda kritik bir etkiye sahiptir.  Selülit tedavisinde sıklıkla uygulanan lazer tedavisi, yağ hücrelerini yakmak için bir lazer kullanır. Lazer, yağ hücrelerini ısıtır. Böylece sıvılaşırlar ve vücudunuzun bağışıklık sistemi tarafından uzaklaştırılırlar. Bu işlem, istenmeyen yağlarınızın tamamı gidene kadar birkaç ay boyunca birkaç kez tekrarlanabilir.

Radyofrekans tedavisi, yağ hücrelerini ısıtmak için radyo dalgalarını kullanır ve içeriklerini lenfatik sisteminize bırakmalarına neden olur. Bu, toksinleri serbest bırakır ve vücudunuzdaki iltihaplanmayı azaltır, bu da daha pürüzsüz bir cilde yol açabilir. Selülit tedavisi gündeme geldiği zaman sıklıkla karşımıza çıkan ultrason destekli lipoliz, inatçı yağ hücrelerini vücudunuzun doğal süreçleri tarafından giderilebilmeleri için parçalamak için yüksek yoğunluklu ultrason enerjisi kullanır. Siz de bu tarz işlemlere dair kapsamlı bilgilere ulaşmayı isterseniz, https://hospitalturk.com/branslarimiz/